[賽後報告] 白加士街66. Suki服務有心技術十足

名稱: Suki
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/1257-佐敦-樓上骨-Suki.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說小弟琴日反工,小弟個小弟就硬足一日,好lun辛苦
鬼叫條女飛左過台灣做野,自己又忙到七彩,成個月都無帶細佬開飯,于事琴晚放工有理無理帶細佬去食餐好ge
收工都11點,仲要係紅日,所以都唔抱好大期望,心諗D女都收工。。去到佐敦都12點四,一落車就去白加士街66由上洗到下,一到五樓,SHIT!!真係收哂 ,坐反電梯落去想走,但細佬又唔生性,去到1樓開門見到仲有燈,咪去望望。。。
見到Lily同Suki都請按鐘。。。正!因為Suki食過幾次,所以去望左Lily先,開門樣麻麻身材尚可,之前睇過其他ching報告好似幾得,但為求保險都係下次先啦。。。。。。
當想禁Suki鐘仔時,聽到男人聲,以為佢有客,唔記得反牌。。。等下先。。等左幾分鐘都無動靜就去按鐘。。。一開門,Suki嘅招牌笑容真係無得頂,心都甜哂。。。佢仲記得我,仲話我好耐都無搵佢 (心諗一陣搞餐勁嘅)攬左陣吹陣水,除哂就去過水(最中意佢口簫,諗起都硬)。。。
沖涼時,細心前後BM,由頭洗到落腳,點知沖沖下佢話我D9毛太長,一陣吹簫無哂爽,話要同我修修佢,真夠細心!剪完再過水,之後就黎水中簫。。。爽呀,吹左都有幾分鐘,仲時不時望上黎。。。夠淫,再過一過水就同我抹身。。。
抹完身上床戲玉黎啦!上到床等佢再服侍我,先係趴係度,佢用對波磨我全身又用條利lam哂我背脊同大脾到失頭,來回左幾轉就反身到前面,一樣係用對波同利起勢lam,真係好high,我仲呻吟叫左出黎。。之後就到環保簫 佢摸左兩野就一口呑哂成支,下下都深喉,又直吹又橫吹仲要轉角度,成支野都照顧到,全程幾乎無用過手,爽到震,吹左都有10分鐘就自動自覺幫我過膠再騎上黎,中女黎講都幾緊,un左廿零下我就攬佢落黎扶佢patpat,然後不停大大力咁吊反上去,佢由細細聲呻吟變左大大聲叫。。。快速吊左幾十下就轉男上,大M腳揸住對波就吉入去,吉吉下將佢對腳上肩,然後大大力吉佢,爽到有D想爆。但想玩多陣就落床推車,推左幾十下就覺得開始林,可能係反左成日工有D攰,反上床男上慢慢插,插左陣都係唔得,就叫佢手口並用,佢話要加錢50蚊,我話出黎玩要開心邊計得咁多,之後佢除左我個套再黎環保簫,吹左幾分鐘細佬又硬反,佢就落小小油慢慢同我打飛機,時打時吹,不知不覺過左10分鐘都未射,佢話我支野好熱,但係我唔覺,佢笑笑口再黎吹同chok,吹左陣我就有黎了feel,佢就越打越快,打左幾十下我就話黎啦,佢一野就呑住我支野不停上下呑吐,含左幾下我就係佢口中震左幾下,佢同我接哂一口都係,佢吐反出黎,嘩,我今次射比平時多兩倍。。。真係爽爆。。係我仲回味緊都未回神嘅時候,佢又黎啦,同我事后簫。。。正到爆!
之後佢就去洗口,我依然係床度回味。。。跟手就去沖身,洗乾淨就反出去著衫吹水俾家用,望下個鐘都1點50。。唔好阻佢執野收工就走人,走之前佢拉住我,攬左下再goodbye kiss。。。走都走得甜過人。。。下次都係搵反佢,出黎玩都係服務最緊要!

後記:想搵Suki嘅師兄,諗住要18 22就唔洗諗啦,佢係中女,不過係靚嘅中女!想要服務嘅就一定要搵Suki,任勞任怨全程無黑面無吹鐘,你急佢唔急,仲要價錢低質素高。。。

囡囡評價
樣   :7.5/10    始終係中女,但keep得幾好
身材:8.5/10 高度爭少少,但對腳都幾正,放上肩任推
服務:10/10  真係無得彈,又用心又細心,話點都要你出到,出唔到谷住會辛苦
地方:9/10  地方幾大,兩張床都仲有位淨,又幾乾淨衛生,美中不足係仲沖涼房細左D
整體:8.5/10 去開佐敦一定要試試

反啅指數:11/10  小弟出黎玩左唔係好耐,一年到,我都食左Suki四次,當然會繼續反啅啦!

小弟第一次寫報告,第一次當然要詳盡D啦,如果寫得唔好,唔好吊我,話我知等我下次寫好小小!

吊!寫完又硬............

補充內容 (2014-4-19 12:59):
我入閘時間係0040。。。出閘係0150。。。成個鐘有多。。。超扺玩!
多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

want to have a try too , thank you

回復 YeungALex #1 的帖子

多謝師兄報告

絕對讚同,suki服務

SUKI 服務絕對一流,一定玩得開心

suki服務一流

我都想試suki

多謝師兄分享報告!

Thank you for sharing !!!

多謝師兄報告

suki服務冇得頂

SUKI 服務梗係超哂班,去試試一定掂

suki服務一流 点会跌錢呀!

恭喜師兄食好嘢!我一定去試試!

多謝師兄分享

suki服務冇得頂

Suki服務好,去開果頭一定要試下!