[西環/上環/中環/灣仔] 西環骨精必選!!!

簽到
名稱: 緣樂軒
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/8756-西環-足浴保健-緣樂軒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說註冊左咁多年都真係無咩出過包膠...今次真係忍唔住開筆讚一讚.
因為竟然可以響番西環做到踩油背!!!!

自從西環好既師父走既走無做既無做...
搞下搞下有時d骨癮發作果陣都焗住要出去其他區止止痕止止痛. (小弟自問受得下力...所以更加希望有好既師傅.)

好啦講番入正題。
小弟返完工夜晚返到屋企突然骨癮大發,
本著試新場又順道解骨火既心態打電話去預約個好時間...跟手多口問句有無師父識踩油背.
估唔到電話另一邊把聲肯肯定咁答我有仲要話係有大場師父走過黎做所以有得踩.
收線之後小弟即刻二話不說衝去目的地試一試呢個n年無做過既項目啦.

一入到去,
環境﹕尚算企理,廳ok大,另外見到有唔知3間定4間房。房入面有獨立廁所,花洒水壓夠力,係冷熱水寫錯方向搞到我初頭開到d水勁熱呢下扣左分。骨床用既係一次性既氈,睇落幾衛生。(4/5)
技師﹕計埋幫我dum骨既果位師父在內我果晚見到大約4個駐場技師響度,平均年齡應該係2x-3x左右,樣普遍幾好(真心﹕好過同區我去過既樓上鋪。 ) (樣﹕4/5)
骨技﹕果然係大場師父,一入去有用毛巾包四角,然後先用指壓鬆一鬆全身,再之後先開始油背。全程落油唔算太多,唔會話整到成個人"chi""立立",亦感受師父腳板有"怎"。油背後轉番手骨,total做左90分鐘。(無呃鐘亦係非常抵讚) (服務+態度﹕4.5/5)

據師父所講呢度新開唔係好耐,亦唔係話個個師父都識踩油背。
但坦白講響西環呢d窮鄉僻壤既地方有人識踩我已經好surprise...........

以小弟響呢區既經驗之談,可算係近呢一年去過西環頭3間最好骨技既上樓推拿之選。

埋單落樓﹕3+2. (你懂的.)

其他野歡迎pm.
very good and thanks for your sharing!
要加2,唔係呀?是否大?
多謝 師兄 分享
多謝 師兄 分享
似乎又系飛機場
謝謝C-HING推介!一試便知龍與鳳...
多謝推介,
+2 咁好玩?
手作仔 係西環都要+2
多謝推介
應該係機場稅啦!
佢應承我下次一百, 但我未俾下次機會佢, 如果佢真收一百, 西環最好都未必錯
多謝 師兄 分享
多謝師兄分享
若然後生靚女,二佰也值
回復 deep_514 #1 的帖子

c兄踩油背係咪即用腳踩背,只不過踩時加d油?d女廿幾算係幾後生。
多謝師兄分享
回復 ok9838 #17 的帖子

Yap....但相對好考師父功架。
難度大得多。
手作仔都百幾二佰. 我不如加多佰令去吊閪.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:47