[賽後報告] 塞翁失馬

簽到
名稱: 金瓶兒
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27161-荃灣-樓上骨-金瓶兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日諗住去諗心悠, 難得見返面, 同埋想睇下佢認唔認得我
上到去, 點知無開工.......
小弟雖然比較喳, 但又鍾意玩.. 上到來, 試下按其他.. 就俾我試到好野喎..

開門見到金瓶兒, 佢條事業線呢... 哈, 都好耐無看過大波啦,
再加上佢笑面迎人, 悶氣都消一消

講咗兩句, 就除衫沖涼。
真係忍唔住手查佢對燈, 可能我小見多怪啦, 枝野即硬。
佢叫我唔好咁心急, 一陣慢慢俾你玩,
洗前, 轉身洗埋後眼,就搞掂出去抺身。

去到床, 佢叫我坐0係床, 頭就對到正佢對燈, 佢仲叫我挨落佢條坑到

跟手佢推我訓0係床, 又搵對波對住我, 叫我啜佢
啜左一陣,到佢啜我, 一路落, 我又試要問人, "唔好再落, 唔駛吹......"

佢笑笑口問我, 想佢上定我上
今次都係我上啦...
戴個套上馬, 插入去0個下都驚自己出野(都係0個句, 我真係喳), 雖則佢又未至放好窄(同我女神, 點都係...)
死忍咗一陣, 都係慢慢插, 佢叫我可以快D, 大力D, 咁我勉為其難都加下速啦
佢開始叫啦, 輕輕咁...叫得好銷魂
咁我都俾D心機, 但都係大戰3分鐘咁.. 就發射了
佢叫我訓0係佢對波度抖下..
沖涼著返衫,俾埋家用走人, 佢話下次再0黎會可以玩多D野喎....