[賽後報告] 愛高跟鞋的女孩

簽到
名稱: K K
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A26790-荃灣-一樓一-KK.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

KK係一個好愛扮靚的女孩,佢自己同我講:佢成日鍾意打扮得靚靚同D朋友出街玩.
就見佢房內一對對的高跟鞋放滿一地,就已經可知一二!
外型點評>眼看她是約二十多歲,樣子標緻長髮,深膚色,約五吹五瘦身材有波路,著左高跟鞋後好高瘦有小小wet妹feel.
洗身點評>佢做全套,有水蕭,環吹,但最正就係佢同你洗身個部份,佢會同你前後Body彎低身同你水蕭,仲叫你要手指插佢妹妹,又用佢個妹妹磨你細佬又不時同你玩較炮扮入洞,有D似馬檻的服務,仲要係佢浴室係有浴江的不過我冇用過!
口技點評>她可以環保吹,一開始就在你的龜頭上不停打轉,舌頭非常靈活,之後會用力不停吸啜,有深喉個口非常溫暖.
床技點評>佢好砌得!淨係女上佢都用左四個位,不停咁前後左右好似執位咁^=^男上時她會抱著你輕抓你背,她有一雙幼而修長的腿用來企著後推一流.
環境點評>她公司後難找的,因為有很多出入口,而且寶成那裡第她一個ok其它都是非常熟女!她房間好夠大,但可惜一地都係鞋同埋裝修很陳舊,有小小霉味!
各位巴打請注意:因為KK成日都唔返工的,所以如果大家想去都係打個電話!確定她有開工穩陣!

補充內容 (2014-4-24 09:38):
因有巴打指出條女年齡非二+幾歲!
可能係小弟目測或記憶出錯!
小弟在此深感抱歉!
回復 hulk2012 #1 的帖子

原來師兄喜歡高跟鞋
回覆 讚好 不讚 使用道具

20多歲...
我翻食過KK好多次, 所以我對你好失望

冇相點搞?

奔走痕 發表於 2014-4-24 07:07

20多歲...

對不起!可能係我目測或記憶出現問題!我真係覺得佢唔過30,真巴打指教一下他的年齡

feveryoung 發表於 2014-4-24 09:16

冇相點搞?

我係分享報告!唔係做廣告的,你自己去問條女啦

睇師兄評述好似唔錯有機會試下先(我都好鍾意高跟鞋架)

之前睇過其他師兄腳交包膠
好似唔錯

power03 發表於 2014-4-24 15:30
睇師兄評述好似唔錯有機會試下先(我都好鍾意高跟鞋架)

著住黎!好正!

raystorm 發表於 2014-4-24 22:42
之前睇過其他師兄腳交包膠
好似唔錯

佢對腳幾長.

正斗 多谢師兄分享