[囡囡推介] Fiona^_^旺角的Dup骨高手,小弟的誠意推介

簽到
名稱: Fiona 專業推拿
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A35232-旺角-樓上骨-Fiona專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我有幾個骨精朋友都有找開Fiona的,他們最Buy的係地點就腳之餘,Fiona手骨真係得,小弟今次試過之後都好認同!
如果要walk in真係有D難,因為Fiona都幾多熟客Booking,今次我都早兩天先booking到我想要的時間。
房間麻雀雖小但乾淨整齊,仲請我飲汽水,休息下就去沖涼dup骨,正如朋友所講她的指力真係好夠認穴位好準,起初因唔太受力真係比佢按到叫救命,經fiona調節力度之後開始覺得好爽同佢Pro,Dup左好陣子就開始踩背,步法靈活,踩穴準同有節奏肌肉都踩鬆曬。
Part 2Rpp感覺若有若無好痕好似比爬咁好舒服,決定玩埋BM,Fiona自動除衫同我做波推又會啜我既lin,波推完竟然幫我上套吹,難得玩BM有埋吹蕭,而且Fiona蕭工真係舒服同吹好耐,吹到我爆為止!帶左套但都算玩左次口爆^_^!
Fiona我試過真係覺得好,才敢推介比師兄們!!
完全贊同師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享報告!

fiona的確dup得不錯,認同師兄!

剛剛再揾Fiona, 真係舒服又爽

多謝師兄分享, 我上星期都有幸WALK IN 試到, 手勢真係掂, 揼完成身鬆晒, 一流~~~

回復 complete #1 的帖子

多謝師兄分享

jokerjoker 發表於 2014-4-25 00:47
多謝師兄分享, 我上星期都有幸WALK IN 試到, 手勢真係掂, 揼完成身鬆晒, 一流~~~

師兄walk in都入到師兄真的算有運,之前無booking想去,結果白行了2次

回復 complete #1 的帖子

多谢師兄報告

complete 發表於 2014-4-26 02:02
師兄walk in都入到師兄真的算有運,之前無booking想去,結果白行了2次

咁我嗰日好夜至去呀, 可能係咁容易WALK IN 到, 哈

Fiona揼骨手摯正宗,穴位准,指力够,細心,足钟.帮我推油几乎次次睡着,撚雀高手.正

回復 jokerjoker #12 的帖子

fiona手骨的确好定,熟客也多,但冇師兄講得咁夸張要提早两日b00king,一時時靜嘅話即時約到

回復 deepho88 #14 的帖子

係呀, 何況我嗰日好夜上去幫襯, 咁啱得咗