[囡囡推介] 佐敦TINA試骨

簽到
名稱: Tina
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/21827-佐敦-樓上骨-Tina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有時工作好忙真係幾累下,所以之前成日返大陸按摩,
不過宜家港紙愈來愈唔好使,加上大陸嚴打,
近來多留港消費,順便振興經濟。尋日公司忙到仆街,
做到好Q累,最後搵左佐敦TINA按摩,想搵佢已經一段時間,
可惜無緣一試,尋日佢咁岩有時間,上到去,
佢招呼我入房,佢間房好大好乾淨,夠晒舒服,
入到好有屋企感覺,份人輕鬆曬,佢主動斟水俾我飲,
飲完自己就去沖涼,除完衫,佢會幫手掛衫,再教埋水俾我沖,
一出來就上按摩床按摩,張床好乾淨,開始前,我同TINA講,
我背、腰比較累,同埋自己比較中意推油,跟手就開始,
先開背,手勢幾好,力水ok,按鬆全身就主打推油,落油量適中,
推穴位,淋巴位夠準,力水好夠,所以推到我好舒服,推左好長時間,
幫我全身上下推到鬆一鬆,rrp手勢幾柔,出火爽住出野!!

總括:TINA按摩有技術,尤其推油方面,加上時間足鐘,值得再去。
多謝師兄分享報告!
多謝師兄分享
多謝師兄分享報告!
多謝師兄分享
多謝ching分享
支持師兄報告
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:03