[樓上骨] 求觀塘區USB推介

有冇ching試過群星琳琳?好似幾出名

http://go141.com/zh/25525-觀塘-樓上骨-Sammi.html

呢個相頭好似幾好,請問有無ching幫襯過呢??

我呢一年都上過去禁過鐘5-6次, 但係搵過佢DUP 過一次咁大把, 幾次上去都係一位40歲的AUNTIE, 我記得之前佢講過自己叫呀燕/小燕, 總之有個燕字, 係咪同一個人黎, 定係我唔好彩次次都撞著個替工呢??
dan0815 發表於 2014-5-28 20:14
有冇ching試過群星琳琳?好似幾出名

琳琳幾旺下, 搵過佢幾次, 廣東話唔咸唔淡有時會GET 唔到佢講咩. DUP 骨方面算俾心機, 當然官塘區仲有好多人DUP得好過佢啦, 我搵佢主要FOCUS 係下半PART, 佢訓係度我小佢波GAP, 同要睇佢心情有冇OTHER SPECIAL... 你懂的=]

COCO 我諗係我係呢區幫襯最多次既女女, BUT 都成大半年冇搵佢, DUP 骨技術唔錯, 另貪佢大力金剛指+按頭手勢好好, 餐牌得A餐, 飛機餐有LIN LIN 錫, 唔除衫但可以隔衫揸奶. 另外佢都幾好傾 =]
bluesky9999 發表於 2014-5-21 21:46
回復 kwuntongusb #36 的帖子

Mandy  樣貌: 7/10 (估計33以下, 有禮貌,友善,樣貌中等)

搵過佢一次, 都估到MANDY 有C餐HAHA, DUP骨唔帶BRA, 成粒LIN 露埋出黎. 不過佢對波真係有點硬... 對假波我冇咩興趣食其他餐
DUP 骨用心但多用肘DUP, 佢好似之前係做美容, 初初上手OK啦. 不過佢超超超多野講, 但又未算煩果隻, 有電話打黎佢都會接, 有客氣幾好禮貌, 對佢印象唔錯
推油完全唔慳皮, 係咁倒油- -... 驚油林林既C兄記得同佢講聲唔好落咁多.
飛機餐方面幾好心機慢慢CHOK, 射完都仲繼續CHOK同摸下龜頭, 幾好FEEL <印象中好似有錫LIN, 唔多記得>
另外佢都好足鐘, 直頭過埋鐘多左2-3個字出黎, 唔錯=]
回復 肥屍兄 #69 的帖子

相同本人差幾遠,不倒波.唔足鐘,搵過個目標啦.其他唔想講.
肥屍兄 發表於 2014-5-28 23:27
http://go141.com/zh/25525-觀塘-樓上骨-Sammi.html

呢個相頭好似幾好,請問有無ching幫襯過呢??

我見有師兄既包膠係... 入閘加全套吾夠45分鐘兼假波
louis1989 發表於 2014-5-29 02:13
搵過佢一次, 都估到MANDY 有C餐HAHA, DUP骨唔帶BRA, 成粒LIN 露埋出黎. 不過佢對波真係有點硬... 對假波 ...

我都試過MANDY,估唔到有pact C,不過我都係對假波無興趣,骨都OK,有心做
官塘無好嘢,費事浪費金錢
d囡鬆過鬆池熊……咪搞來自: iPhone客戶端
今日本來想試群星琳琳...但係full左...唯有轉頭試群星呀Wing Kit..未試過...唔知ching們有咩意見呢
回復 dan0815 #79 的帖子

阿wing同阿coco手法差唔多,無coco咁重手.但有踏背唔錯,身材皮膚都幾好.無得吹.在官塘又要dup得好又有C餐,平均.阿WING樣比較COOL.
bluesky9999 發表於 2014-5-30 20:29
回復 dan0815 #79 的帖子

阿wing同阿coco手法差唔多,無coco咁重手.但有踏背唔錯,身材皮膚都幾好.無得吹.在官塘又要dup得好又有C餐,平均.阿WING樣比較COOL.

樣係點?

個人覺得WING 令過COCO
回復 dan0815 #81 的帖子

各花入各眼,見到保證你夜晚唔會發惡夢,如果要搵靚妹去tst搵hg.呢到以dup為主.其他副食品.
謝謝分享
我都去搵盈盈多,但係佢有plan c 嗎?

補充內容 (2014-6-4 18:40):
群星盈盈
我都係去搵群星盈盈多,但係佢有plan c 嗎?
回復 kaiho220323 #86 的帖子

以前睇過的Ching話有
回復 nowheman #87 的帖子

咁睇黎我都係樣衰個堆多

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 16:11