[樓上骨] 求觀塘區USB推介

盈盈有BM 嗎?佢好大波但上次無解甲
回復 kaiho220323 #88 的帖子

想食c餐搵阿wing啦.手骨差唔多.今天8樓有新女叫婷婷,唔知得唔得.睇來都要出動試新野.
回復 kwuntongusb #92 的帖子

我都覺得唔似,金橋lily手骨唔錯無收咁平.可能是同以前同一個人.改名者.夠曬平未試過,相就影得幾好
幾吸引.又可能加多的服務,比人感覺有c餐食,可能我念多佐.如有ching試佐上來報告下.
回復 dicky_ho #91 的帖子

coco今日上返ad啦.仲唔快的上去
bluesky9999 發表於 2014-6-5 15:04
回復 dicky_ho #91 的帖子

coco今日上返ad啦.仲唔快的上去

下禮拜出糧先搵
觀塘USB我會推介華安婷婷
http://go141.com/zh/17789-%E8%A7 ... A9%B7%E5%A9%B7.html
樣貌同身材觀塘黎講都唔錯
有禮又足鐘
骨技算係二班吧
C餐又玩得放
最重要係抵.450有DUP+開大,性價比超高
jefferyhk 發表於 2014-6-5 20:43
觀塘USB我會推介華安婷婷
http://go141.com/zh/17789-%E8%A7%80%E5%A1%98-%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8-%E5 ...

ching
how old is she?
need booking or can walk-in?
thanks
Most gals are so so here and the places are dirty
rick_dover 發表於 2014-6-5 22:31
ching
how old is she?
need booking or can walk-in?

我估30頭掛
有心去最好當然BOOK

請問各位CHING,ABC 餐即係咩丫?
回復 jefferyhk #97 的帖子

謝謝分享
回復 ansonk #101 的帖子

A餐=dup+HJ,B餐=DUP+BM或BJ,C餐=Dup+ML
回復 bluesky9999 #93 的帖子

但係果陣盈盈話佢都無c餐
回復 jefferyhk #97 的帖子

婷婷齋c都好得
回復 kaiho220323 #105 的帖子

可能看人瓜,我較欣賞佢dup多過佢的C餐,你好似唔心熄播,佢好大隻下,波都大,質地一般啦.現在好多usb都唔寫有c餐.選人做,大部份都有.當你細佬且到行曬佢話幾多錢你都比啦.捉心理者,吊高來賣,以前dup+全套500元.現在開550-580博你免找.收夠6舊.在官塘似貴佐的.你都話dup過佢啦,搵過件啦,免人所難.
回復 bluesky9999 #106 的帖子

我意思係佢話阿wing無c餐
bluesky9999 發表於 2014-4-30 11:54
回復 kwuntongusb #4 的帖子

如果Angel好似盈盈和阿wing咁有其他服務可商議更perfect啦.

Angel cannot provide special services ga.
回復 kaiho220323 #107 的帖子

點會無呀,食過幾次啦,百份百有,你booking問清楚先囉,唔通搵夠唔做,或者有其他ching解答你.

補充內容 (2014-6-6 15:22):
比你講到婷婷咁好.9硬想bob添.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:42