[唱K-GF] 想問下環保中出果d女女咩心態?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔驚d客有病??
定係環保中出會搵多d?
因為好多囡囡都性知識貧乏
有啲以為細佬表面冇病徵就得
5知到入血嘅性病先最死得人
仲有啲囡囡以為李斯得林可以殺菌消毒
我話淨係可以清口氣,通常囡囡都5信
回復 chan123 #1 的帖子

因為囡囡跟客人一樣心存僥幸!而且這樣可以留住熟客保障收入!心態就是市場有需求她們就提供服務!高明之處是令你覺得只有自己才有的服務而其他客無!
我諗環保中出,同公司拆帳會多的,其實邊個囡囡想同客中出呀
你估唔危險,都係想搵多的錢
加多個point,係以前有條囡講:
反正出來撈,預左有事,就算唔係暗病,什麼子宮頸癌等都會預左有事。一世人流流長,女既可以之後成世唔做愛,男既通常到幾十勾心想都要發射。而且又上了環。搵到錢養大個仔就算。
聽完,我都覺得,係喎~~~~~~都有點道理。
回復 nillnill #5 的帖子

小弟都試過同囡囡中出,事後驚咗好耐
更何況囡囡日日都要同咁多人中出
真係搵命博,錢搵唔晒,唔值得
回復 wing1283 #1 的帖子

Ching我又唔明點解某些環保場的囡囡都撈左六、七年至今都唔見有事?照計她們的中伏率一定高危過你
回復 mkman69 #7 的帖子

師兄,呢樣真係問到我,只有的囡囡自己知,
但小弟依家仲驚緊,真係怕怕!

呢個就見人見智.有些囡後生些少就有打HPV針,呢個男仔反而要擔心些。
可能我識的都係人妻關係,佢地通常為下一代成長比自己更重要,出什麼招想溝人地,囡的回應就係要個小朋友都接受你先。母愛確實偉大的。

討論

吸引: 5.0 搶鏡: 5.0
吸引: 5 搶鏡: 5
可能我識的都係人妻關係,佢地通常為下一代成長比自己更重要........good!發表於 2014-5-21 17:22
回復 chan123 #1 的帖子

咁你又唔問下d pk客, 點解要環保? 唔怕中招咩.
最衰D keeper, 如果中出,打x死佢,包無、中出,有D場以中出為selling point,正仆街。
為錢、為錢、為錢、
回復 mkman69 #1 的帖子

請問是那間埸的囡囡?可能她們做得多已經有免疫抗體……
有D希望快D出~~~

有D希望留客~~~~~

有D冇生意, 要玩大D~~~~~~

但千其唔好以為, 豬朳, 人瑞先玩咁大

其實有D 後生,靚女 都會

你可以問下金豐#12,16她長期做環保中出 她是什麼心態和下面有無事
最近問個一位專做環保嘅囡囡,即前後門都可以中出個隻,她的答案如下;
1.原來環保與否,同公司拆鐘錢一樣,即做環保,目的以增加客源或留客的機會最大
2.囡囡解釋從目測可以判斷啲客有無性病(我唸心咁利害),原來囡囡話
  如果個客無傷口,就唔會傳染倒的AIDS,HPV等性病,如果是淋病呢啲小病,
  事後一針就攪掂,但囡囡都強調,隔一段時間會去油麻地撿查
各位師兄意下如何?
回復 wing1283 #16 的帖子

其實女女都係搵命搏架啦,其實都係為生活,
唔係因為要錢,洗鬼日日俾男人吊丫....更何況俾人中出?
不過c兄們都係個句:留得賓周在,那怕冇西吊?
唔好心存僥倖以為一次半次冇所謂,最怕幸運兒就係你.....
小弟年少時都曾經試過俾女女磨棍個陣,女女坐左落黎....當時真係用龜頭唸野失哂理智...
宜家唸起都驚驚.....好在最後睇醫生報告知道冇事....以後都唔敢亂黎!!
出黎玩,真係唔好出錢出精又出命呀~
除非各位係恐怖份子唔怕死啦....
安全第一
回復 letmesoloplz #19 的帖子

感謝CHOICECARE兄和杜諾華兄,兩位對我吔呢啲用
細佬唸野嘅男人啲意見,總之言,各位師兄小心就是,
當然,包括埋小弟,盡量啦!
出黎玩唔駛搵命博, 上得山多終遇虎. 自己帶0.3上去,點都好過中出啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:19