[唱K-GF] 想問下環保中出果d女女咩心態?

c-hing, please be careful la, use a dom every time and protect yourself so u can live longer and f**k more pussy.
回復 169cargod #1 的帖子

Ching上去問齊咁多件囡要跌好多$㗎喎?分分鐘仲要俾佢哋環保完後先知答案
因為好多囡囡都性知識貧乏
有啲以為細佬表面冇病徵就得
5知到入血嘅性病先最死得人
仲有啲囡囡以為李斯得林可以殺菌消毒
我話淨係可以清口氣,通常囡囡都5信
回復 杜諾華 #1 的帖子

支持丶留得賓州在那怕冇西吊/師兄你用詞好掂呀
其實全球平均每一日,就有一萬六千人感染愛滋病
果班女on9,你冇必要跟佢地on9
上次去同條女玩到大家都 high 晒,未戴套就坐上黎狂 un, 老實講D D野唔怪得人,衰在自己飲大左,太舒服失去判斷力,事後嚇左我成個月,抽血針都打幾枝,睇e生用左幾千蚊,好彩驗過晒都沒中招,否則就算唔中A士中個菜花都終身抱憾

有D女本身條唔突出,揾唔到食,所以開環保,搏做多D客
真係試過好多次, D女以為李斯得林萬能.
深圳試過, D女以為牙膏都有用殺菌?
谢谢师兄分享
thank you ching
其實d女甘博命都係為生活 同埋知識貧乏 都係抱著僥倖的心態

基本上是為生活和僥倖心態,也可以說市場要她們就範。女女四十幾歲有啲又肥又冇樣,做三味客源有限根本可以退休。做其他行業又搵唔到錢。要在這行搵錢為有博一博。早十幾廿年前未聽過有環保場,後來有需求亦有女女開始肯做,這樣有啲女本錢必須跟着市場去冒險
HPV男人无病症但带菌一样可以传比女
不過外國d AV 下下真軍😂
睇到都得人驚
HPV 最多都係Cancer,女仔如果唔係屋企遺傳,都要五六張野先出子宮頸癌。
HIV 愛滋就玩完啦,最慘係病十年八年,中出既,知你都避啦。
回復 chan123 #1 的帖子

一定係想借種生仔。
丅QC兄分享
wing1283 發表於 2014-5-12 09:07
最近問個一位專做環保嘅囡囡,即前後門都可以中出個隻,她的答案如下;
1.原來環保與否,同公司拆鐘錢一樣,即做 ...

有一班《百毒神君》專揾呢種囡,
因为有病带袋起唔到頭,通行都知,乜佢冇話你知咩?!
回復 gogogo161 #38 的帖子

好得人驚
唔會做清兵

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 05:27