[樓上骨] 請問各位C兄有否試過銅鑼灣PLAYGILR?

簽到
睇到銅鑼灣有個playgirl好似幾得,不過都幾貴,要成2600元,想請問有冇C兄包膠!?
小弟怕又跌錢,大家有真正試過請回覆!謝謝!
單選投票, 共有 62 人參與投票

投票已經結束

8.06% (5)
58.06% (36)
33.87% (21)
您所在的用戶組沒有投票權限
send whatsapp 俾佢,佢要我寫英文,我英文唔好,怕溝通唔到。
回覆 使用道具

回覆 使用道具

這個肥婆好大機會會令你dm. 信不信由你,唔信即管上馬。
回覆 使用道具

fasterthanslow 發表於 2014-5-14 10:09
這個肥婆好大機會會令你dm. 信不信由你,唔信即管上馬。

師兄你食過了了嗎?
回覆 使用道具

kwong8 發表於 2014-5-14 08:03
睇到銅鑼灣有個playgirl好似幾得,不過都幾貴,要成2600元,想請問有冇C兄包膠!?
小弟怕又跌錢,大家有真正試過請回覆!謝謝!

影女同好會入面有 C兄 試過.. 服務 幾好, 但非好正 (相比其他一樓一中女),
客觀評價 環境 氣氛 肯定 係 頂級. 但值5值 見人見智.
回覆 使用道具

ericdee 發表於 2014-5-14 09:42
send whatsapp 俾佢,佢要我寫英文,我英文唔好,怕溝通唔到。

佢識講識聽廣東話,係唔識睇中文啫~
回覆 使用道具

太貴冇興趣。。。
回覆 使用道具

hikaru 發表於 2014-5-14 13:20
佢識講識聽廣東話,係唔識睇中文啫~

佢係邊到人?
回覆 使用道具

應該係東南亞華僑,馬來西亞卦~
回覆 使用道具

hikaru 發表於 2014-5-14 15:31
應該係東南亞華僑,馬來西亞卦~

thanks!
回覆 使用道具

her services are too expansive! i Haven't tried her yet
回覆 使用道具

Too expensive, crazy, I didn't try and I don't plan to do it
回覆 使用道具

多謝師兄分享
回覆 使用道具

多謝師兄分享
回覆 使用道具

無記錯係 西班牙 同 亞洲混血.
回覆 使用道具

以前係富士我試過一次,當時收6舊我都覺得唔值,
波都唔比摸,一摸就葉問上身,開大唔比摸波,冇晒癮啦,
仲有個樣都唔係話好好,亦都唔係後生,依家收呢個價,我就唔會試啦
回覆 使用道具

alex104578 發表於 2014-5-14 21:29
以前係富士我試過一次,當時收6舊我都覺得唔值,
波都唔比摸,一摸就葉問上身,開大唔比摸波,冇晒癮啦,
仲有個樣都唔係話好好,亦都唔係後生,依家收呢個價,我就唔會試啦

多謝C兄包膠!謝意!
回覆 使用道具

回復 sshksshk #15 的帖子

C兄返啅?!?
回覆 使用道具

kwong8 發表於 2014-5-14 10:25
師兄你食過了了嗎?

I have done some research on her previously from this Chinese website as well as the English forum. The conclusion I draw from all the discussions are that she's over-priced and over-rated. She has some fans, but I don't share their views. My best advice for you is that there are better choices out there. If your curiosity gets the better of you, go for it. She won't kill you. You just drop money and waste some time.
回覆 使用道具