[樓上骨] 請問各位C兄有否試過銅鑼灣PLAYGILR?

回復 kwong8 #25 的帖子

我好彩佢喺富士初初出道做時上過,不過都要六百比富士公價多一百,但佢果時賣點係同你玩氣氛,喺你面前跳脫衣舞,爭在無枝鋼管,相頭一般但係混血樣,身形就真係好fit兼波大而形靚,其實摸波同揸波有分別,可能我玩得斯文全程又無格手,都玩得幾開心。

不過囡囡而家旺咗又多咗Nuru服務,可能有D吊高嚟賣。而家一千做全套就貴咗D兼有好多選擇,比多三百食鬼妹好過。

比多1600做Nuru得90分鐘邊够時間玩,揾建興美儀好過,係小咗全套果瓣,但慳返千一可以揾HG或喺通80做兩Q都够。

結論: 揾Playgirl未必會跌錢但價錢有點超買,性價比唔高。
回覆 使用道具

我仲諗住試tim
回覆 使用道具

的而且確睇相好吸引, 我都試過約 (睇相後既衝動) 不過約唔到, 最後冇再約, 因為加到1000...
再睇返其他CHING既評語, 就更加唔會去..
回覆 使用道具

2600太貴了~~
過大海玩下好過啦~~
回覆 使用道具

要成2600元,都幾貴,過大海都有好多選擇
回覆 使用道具

回覆 使用道具

之前睇過下d報告, 好評得太過份所以我有點唔信
而家得知唔止一個師兄有負面評分
我會信邊個多d?......? 其實好明顯
回覆 使用道具

回復 ccvccv #47 的帖子

公平D講,囡囡嘅賣點係好身材兼玩氣氛,我估即係所謂GFF,非一般141公式化除衫,侍浴,body,上床,吹蕭,扑嘢,完事,比錢。

睇相佢個場都執得好靚,比以前富士大,我估佢嘅客路係走較高消費,其實你用另一角度,當係去NC坐枱揾女,個價錢就變得合理D。
回覆 使用道具

回復 秋月 #43 的帖子

我果時都係比佢set濕身半透恤衫相引咗上去^ ^
囡囡好清楚自己嘅賣點。
回覆 使用道具

未試過佢,始終nmcot
有次響富士山洗樓俾佢係後樓梯抽水,痴女上身咁
回覆 使用道具

以前聽聞佢個樣同馬題路有幾分似,可能只是有人想種傷佢,但我聽完之後就怕怕喇。我懶理佢果度氣氛有幾好有幾好,我唔係去食氣氛,氣氛或格調應視為額外點滴。而且,也有聽聞因為佢有點東南亞裔血統,就時常借題顯出高傲態度。整個策略,就係將自己係市場定位上,定高啲。這也是無可口非的。佢其實都幾進取,感覺上佢價格上調率都幾密。
回覆 使用道具

回復 fasterthanslow #51 的帖子

我諗佢有一定把握和客源充足至敢加完又加,否則有價無市叫幾高都無用,都係市場供求主宰一切。
回覆 使用道具

回覆 使用道具

太貴啦  唔會去
回覆 使用道具

回復 fasterthanslow #51 的帖子

發帖很用心,回復再加你分
回覆 使用道具

條女想試好耐但街因價錢問題都系未去馬,今日睇到各位師兄0既評價就打消左個念頭。
回覆 使用道具

講起已經係舊年(2013)嘅事。睇完其他師兄嘅報告,心思思就去揾呢個囡囡。

囡囡嘅辦公室係我見過咁多個最舒適,寬敞,整潔,設備齊全。

至於囡囡本身,大波豐滿型,應該係中國-南亞mix,廣東話英文溝通都可以。服務態度一般,睇住個鐘做嘢。

結論係:試過一次就算,唔會再番食,咁嘅收費水平有好多其他更好嘅選擇。另外,囡囡暗示佢有一班高消費嘅客戶,所以唔係太願意接齋做嘅客。
回覆 使用道具

She was charging 600 last year
回覆 使用道具

多謝師兄分享
回覆 使用道具

唔會試,咁貴
回覆 使用道具