[樓上骨] 求元朗DUP 推介~!~!

1540 元錢 回覆本帖可獲得 22 元錢獎勵! 每人限 1 次

回帖獎勵 +22 元錢

要DUP既真係九龍區易搵D 尖沙咀 發利 5/F 6/F都有好多下

回帖獎勵 +22 元錢

I want to know too thx~~~

回帖獎勵 +22 元錢

有冇後生女介紹?

回帖獎勵 +22 元錢

元朗...再冇抱任何希望..

回帖獎勵 +22 元錢

多謝分享
依傢元朗有d女又加價,但服務又無提高到。

回帖獎勵 +22 元錢

支持留港消費
多謝報告

回帖獎勵 +22 元錢

留名 待試
謝謝 師兄

回帖獎勵 +22 元錢

我都想知有乜好介紹…

回帖獎勵 +22 元錢

我而家都唔搵足仔同USB DUP骨
完全呃鍾成份高到喊
DUP90分鍾,都係60分鍾落樓
如果想足鍾就去新足福/祝心好呢兩間,主要係賣骨技
其他好多上過既
伊甸園(元朗黎講算偏好,大約70分鍾左右落樓)
新天地(而家越黎越差,每次都想逼你開大,45-60分鍾落樓)
東方明珠(呢間試過一次,俾左間房我無骨床...重想我上黎多次...45分鍾都無落樓...痴線俾雙鍾錢)
老地方(呢間好耐無去過,而家咩情況唔清楚,不過都唔多好,風評)
伊健(最緊上過一次,D人評價唔差,自己上去DUP個個都算落力,但係不停叫你開大,開大)
元朗桑拿(明明貼住不足鍾可以講...但係都係60分落樓,重要做埋刮痧,拔火罐...500蚊,手作仔)
碧水雲天(主要開大...其他唔想講,7日仙)

所以我而家都係DUP泰骨,起碼足鍾,同埋真係環境舒服好多
回復 ZOLANG #73 的帖子

Thank you for your sharing!!!!

回帖獎勵 +22 元錢

我都想知啊.......

回帖獎勵 +22 元錢

ZOLANG 發表於 2014-6-21 23:04
完全呃鍾成份高到喊

多謝CHING簡而精的評論,好值得小弟思考
ZOLANG 發表於 2014-6-21 23:04
完全呃鍾成份高到喊

ching DUP泰骨可介紹嗎?thanks

回帖獎勵 +22 元錢

新手中的新手 發表於 2014-6-17 23:48
有冇後生女介紹?

要後生女就唔好去USB啦
搵個141依完再搵個DUP得既好過啦
回復 nipponneko #78 的帖子

多謝CHING提點!!

回帖獎勵 +22 元錢

回帖獎勵 +22 元錢

deeps 發表於 2014-5-26 13:37
試過~ 中末女1名,骨技算2班頭咁上下,但絕對唔係話好好
當然人夾人,師兄有時間都可以一試

I tried her before. Agreed.
回復 ZOLANG #73 的帖子

ching DUP泰骨可介紹嗎?thanks

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:01