[西環/上環/中環/灣仔] one to one private massage

名稱: One To One Private Massage
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43593-灣仔-足浴保健-OneToOnePrivateMassage.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

現代人生活忙碌,工作壓力大,加上消遺過度同飲食失衡,缺乏休息及運動,導致身體五臟失調,五行失衡。虛火實火皆盛,則腎水虛損
而“腎”就係身體元氣之源,所以腎元虛令人失去活力。

補救方法除左改善生活習慣外,亦可以用按摩黎加以扶助,達致五臟六腑及血氣調和,體質自然會有改善。

但時下年青人都會誤會虛火同實火係慾火,以“出火”嘅方法“降火”,但後果相當嚴重。
皆因過度縱慾, 終日沉溺“打飛機”,人一水日加速精氣外洩,所以好多未過三十嘅後生仔都係軟柴一條,點搞都唔硬,最後會變成“心有餘而力不足”的情況。

如果火盛最好唔收收埋埋匿埋屋企打飛機, 要按摩下, 理順返道氣先係上策,又唔駛下下飲涼茶飲到個人寒涼晒。

剛開張無耐的one to one private massage,能夠用憂秀既技術黎解決你身心的壓抑和調養五行。至於點樣做先可以做到依個效果呢

甘我先介紹one to one 風韻猶存老闆娘"jenny小姐"先,jenny從事按摩多年,親身教出徒弟滿佈 由酒店桑拿按摩,轉戰樓上骨

無論感情問身體保健問題jenny都一樣用最客觀的態度解答或可set up定期按摩 預約。

One to one按摩種類繁多,凡係黎過依到都會試"推前列線,而推前列線吾係只hj,係由你肛門下根推至上膀胱,由陰莖推上,這個過程係想令到前列線通順, 得到堅硬度

改善男人公敵 “早洩” 得到持久力後自然戰場上可以衝鋒陷陣,游刃有余啦! 現在有好多包二三奶個啲上年記既師兄,都會保持推前列前既習慣,係因為除了改善早洩之外仲可以強化陰肌 做到身心出發

吾洗靠偉哥都可以重建雄風!仲有就係男人一上年紀細佬就多毛病,常見的前烈線發脹,積聚膀胱石, 推前烈線 都可以一一 化解。今天起大家認真保健細佬同培養高級的興趣吧
(one to one porefessional accompany you aroud)

how old are the girls?
有冇師兄試過?
感谢师兄真情分享
風韻猶存老闆娘<<<睇黎都上左D年紀
理論好似幾有道理
多謝師兄分享
佢似乎好難約,如果有師兄試過,唔該分享下...謝謝
多謝廣告分享
"按摩種類繁多",有得試。
回復 戰地肥龍 #1 的帖子

多謝師兄分享
thank you brother
價錢似乎貴了一些

jenny我之前都試過,手骨係正宗的亦由頭dup到脚無偷懒的,之前壓力大又出得火多都試過唔夠硬,比她推前列線幾次後,現在情况有改善!師兄們心態上唔好心邪只想出火,有時存返D精力效果會更好
topspeed 發表於 2014-5-25 02:11
jenny我之前都試過,手骨係正宗的亦由頭dup到脚無偷懒的,之前壓力大又出得火多都試過唔夠硬,比她推前列線幾次後,現在情况有改善!師兄們心態上唔好心邪只想出火,有時存返D精力效果會更好

有時正骨都幾好,得閒試一試
個帖好似廣告稿
她的服務不錯幾值得享受一下,人望耐D感覺好眉
個價如果包埋TIPS又唔算太貴嘅
揾日試吓,正骨都好
OK will try, thank you very much.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:54