[樓上骨] 有無CHING知道有無USB係會做好似日本D AV果D 按摩咁架??

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港D USB通常都係DUP背,之後就RPP,
跟手就轉身handjob/BM/做愛.

但係有時睇D 日本AV,
佢地會先DUP,再RPP,
轉身會按下前面之後仲會R下前面,
之後就都係果D,
但係最刺激既係按前面同背既時候毛巾都係'遮'住個下半身,
由奇係按前面時遮住JJ係到R果時應該好誘惑,

呢樣同香港USB玩法好唔同,香港USB就注重DUP呢方面,
而日本呢隻就智在刺激條JJ.

唔知有無CHING知有無USB識玩呢隻??
你嘅重點係最後HJ之前都用毛巾包住JJ, 囡囡從毛巾外面刺激HJ. Correct?
真係好難搵。唔知邊到有。
去到日本都唔知有冇。
可能拍 AV 專用
嘩..有D危險下..一諗起人地D毛巾唔知比幾多人用過..
AV仲話好D...可能係開新毛巾去拍片姐..USB就唔知啦..
大頭四 發表於 2014-5-22 14:08
真係好難搵。唔知邊到有。
去到日本都唔知有冇。
可能拍 AV 專用

應該唔係AV專用,
應該係日本版飛機場.

睇AV佢地都係同RPP差唔多,但係之後會多左按埋前面上身,
前按小腿,之後再上前大脾再慢慢R下JJ,之後就拎開條毛巾就做全套OR A/B餐.

其實如果搵D識RPP/撚雀撚得好既應該都可以
可能視覺好d姐...拍得av
其實首要條件係要有張DUP骨床先可以做到~~
aero_potato 發表於 2014-5-22 12:54
香港D USB通常都係DUP背,之後就RPP,
跟手就轉身handjob/BM/做愛.

Download條片比女女睇,叫佢照做,問埋收幾錢,我都試過類似情況.有時口講佢難明白.
SSP 有幾位女女玩 水床 AV GEL
係唔係你想要果種 ?
我知你講邊隻…去樓上有SPA果D會有~
但一般只可以起機,所以明知冇進一步會冇咁爽~
唔似AV果D,去到尾有時係打出,有時又可以開大…
建興美儀唔係有咩
灣仔Hotgirl Fiona好似有喎~~
aero_potato 發表於 2014-5-22 14:22
唔係,
係毛巾遮住JJ,自己睇唔到條JJ又被女女係咁搞.

自己帶毛巾去咪摘得
有無試過福樂瑤瑤?
THANKS FOR SHARING CHING.....
dupking 發表於 2014-5-22 19:31
我知你講邊隻…去樓上有SPA果D會有~
但一般只可以起機,所以明知冇進一步會冇咁爽~
唔似AV果D,去到尾有時係打出,有時又可以開大…

起機即係唔會打出???應該係我理解錯吧??
songlam 發表於 2014-5-23 06:44
有無試過福樂瑤瑤?

無呀,佢好爆,CHING可否講多小小???
husky11 發表於 2014-5-22 19:34
建興美儀唔係有咩

我試過美儀最貴果個餐,佢唔會按前面.

講真走黎走去都唔夠一氣呵成有D無癮
matchroy 發表於 2014-5-22 19:45
灣仔Hotgirl Fiona好似有喎~~

佢果隻應該係美儀果隻..

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 19:46