[樓上骨] 尖沙咀DUP+HJ無得搜身

其實真係好睇囡囡個人,
就好似去餐廳食飯咁, A餐廳有例湯送但B餐廳冇, 咁你都無謂走去B餐廳要求食飯送例湯啦係咪?
快樂達人 發表於 2014-6-6 16:16
每個姐仔都有她自已經營的方向,所以我每次到新地方,都問得很清楚,如覺得不滿意就"無下次"。

咪系,入得佢房就要听佢话,最多冇下次和这里写下跌钱。佢报警告你非礼强奸你便死了。
互相尊重下,自然路路暢通啦......
真係條條女唔同, 問清潔最好, 費時無引
囡囡心情都有影響…
我試過一次都係A餐,但隔衫任抽上下身,出咗;
第二次佢拉我手入BRA,又搓又彈都得,可惜出唔到,事後係大廳坐上我大脾調情,不知幾好Feel;
第三次我冇主動掂佢,又冇主動拉我手,後來隔衫摸佢縮,最後又出唔到,就冇再搵了…
htmsse 發表於 2014-6-6 12:23
最近去尖咀DUP骨+出火
個女女有幾個PLAN
PLAN A係DUP+出火

唔係個個技師做A餐有得俾你摸。餐牌明明寫住dup+出火/HJ,有咪當bonus。同埋有時俾你摸都係想等你出得快啲。

依家只有認證食家先可以出報告。
個人意見

A餐 打飛機
可以模下條女波仔,當然著住戰衣!下身就免搞啦!

B餐 BM
脫光光任摸,當然指插就免問!

C餐 全套
當然真軍免問啦!

補充內容 (2014-6-6 18:16):
意見點得出來呢!當年去骨場玩打飛機,可以摸波波!因為條女要你限時出野焗住要被你摸!
很難好骨加全套
唔請問最後有無幫襯?
回復 DICTATOR #27 的帖子

我同你諗法一樣
奈何呢度有好多師兄都覺得A餐無野楂手好合理
回復 zenchung #29 的帖子

我打電話約佢無問,
入閘都無問, 因為EXPECT係有 (當然好多師兄唔會同意我呢個EXPECTATION)

到轉身起機一摸佢, 佢就話無得摸, 要摸要加100
所以我以後唔會再幫襯呢個囡囡

如果師兄們話入閘一定要問
咁入閘前會唔會問埋囡囡狗仔式, 女上男下得唔得?
呢d基本野唔駛問啦下嘩
回復 jason5354 #12 的帖子

咁又無你咁大想頭
各處鄉村,各處例.問清楚好d.
htmsse 發表於 2014-6-6 19:04
回復 zenchung #29 的帖子

我打電話約佢無問,

咁摸吓都唔得又過份咗啲。唉! 算喇。下次搵過第二個喇唯有。
要摸咪plan b 罗。人地都写明咯。
冇咪冇囉 下次咪唔再去
就好似A餐廳食飯有例湯送但B餐廳冇 唔通走去B餐廳投訢點解食飯唔送例湯咩
不過其實囡囡好多都睇心情
呢D都冇規定,講明俾你知好過到時格手仲樣衰啦
唔鍾意既自己搵個有A餐可以搜身既DUP囉
回復 htmsse #30 的帖子

最主要原因係,
用玩家的心態出發!
還是用賣家的心態出發!
咁你應該知道我百份百係真正嫖客了吧!
ching, 冇得摸好奈la

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:37