[樓上骨] 尖沙咀DUP+HJ無得搜身

又係一個先例一開, 久而久之變老馮嘅例子
玩家想嘅理想唔係道理, 就算普遍都唔代表道理

p.s. 我都想HJ有得插
A餐冇得摸好正常
小弟都曾試過在元朗試過一位姐姐級的樓上骨, 本身都已經冇mood , 食A餐都係冇得摸下, 個種感覺真係非筆墨所形容, 絕冇下次!
掛勾人士比嫖客多!
Now , plan A no touching BECOMES normal,
may be some USB allowed, but 99% they won't take off the dress.
多謝C兄分享
入閘前我會問摸唔摸得
唔關尖沙咀事
係囡囡個人做法
唔啱咪下次搵其他
入閘前問清楚
多謝C兄分享

同意真係好個人,尤其 25  樓下既幼幼,無保證可言,呢d餐廳老闆得你既 mood 到既,A 餐都當整套C 餐咁serve 你,唔得你既話就算C 餐都勉勉強強,所以搵幼幼同抽獎無分別,但又真係吹佢地唔脹,佢地確實多客路到有得比佢地咁樣去選客。

個人比較喜歡廿尾三十頭個 d ,身材還 keep 得到之餘,服務有保證,起碼有一定經驗識得點樣去 serve 人。
jimmybon 發表於 2014-6-6 13:36
一DD女啦,有D啱傾嘅,A餐都可以剝晒任渣。

睇黎師兄好得d 囡囡心,話時話,師兄可否分享下平時有冇乜野路數可以得囡囡歡心?講d  乜囡囡最受落?
tsobelisk 發表於 2014-6-26 03:36
睇黎師兄好得d 囡囡心,話時話,師兄可否分享下平時有冇乜野路數可以得囡囡歡心?講d  乜囡囡最受落?

真係冇心得,睇彩數,有D女傾兩句就好投契,有D就話不投機半句多。
下次問清楚嘛
最緊到溝通姐
a餐無得揸,正常
a餐隔衫揸,送嘅
a餐可以解甲上路暢通,簡直是優惠
a餐,下路免問,頂多係隔褲摸
女女都係做生意姐,比多少少大家Happy,無需要拗。
leungleung2010 發表於 2014-6-26 20:25
a餐無得揸,正常
a餐隔衫揸,送嘅

多謝師兄解說
回復 htmsse #1 的帖子

點解而家打飛機冇波揸,咁不如係屋企望住高海玲張海報打。
leungleung2010 發表於 2014-6-26 20:25
a餐無得揸,正常
a餐隔衫揸,送嘅

b餐無得揸,心口high兩下背轉身用手打出,正常
b餐有得揸,送嘅
b餐可以揸,有雙蛋香腸早餐,簡直是優惠
b餐,上下路任玩,簡直超值

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 04:04