[樓上骨] 旺角的"糖",不去也擺

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

此女在旺角某大廈出沒,
用糖的英文作名
其實個樣似唐氐綜合証,
不去也擺,免得費時

補充內容 (2014-6-10 13:52):
唔信GE CHING可以上去睇睇,睇完就知我冇作大,地方又污糟
謝謝師兄資訊
你有问题咋挂,此囡有什么问题??
咁攪笑,似唐是宗合症咁底死。
咁搞笑, ching 因乜事同囡囡咁大仇口
冇咁嚴重掛?!

回復 迪斯尼 #3 的帖子

你食過未?
食過就係CHING你口味獨特,小弟拜服
未就自己上去睇睇

哈哈,ching,看你回就知是你有问题。

你未去试过又回会写人地?
你自己试过又不是一样口味独特?

做咩要同囡囡咁大仇口?
人地唔中意你多要求,就系树乱写。唔通你要乱来,人家囡囡都要接受?

放低吧,去找另一个接受你的特别服务的。不用找这个,也不用乱写

(你可去金钻等等,一定有大把囡囡接受你的要求)
回復 迪斯尼 #8 的帖子

你有你去食GE權利,
我有我GE發言權
呢度係各CHING寫自己GE所見所聞GE自由地
唔通又要攪到好似另外2個板咁,有讚冇彈,寫狗橫行?
唔入閘就唔知佢係咩樣?
我只不過係講佢個樣唔掂,CHING就反應什大
唔通囡囡同你好有關係?
我只不過透過問價,同睇樣,同埋環境視察3方面去評估過此囡
可能佢SERVICE好好,我唔清楚,呢方面由CHING們去挑戰
有好囡,自有差的,信不信由你
迪斯尼 發表於 2014-6-10 14:09

呢到可以自由講, 中傷係另一回事. 唔信就上去, 唔好係到嘈. 你只會引係懷疑你.
不喜物插.
c-hing, can you post a link to the girl place?
回復 花生 #10 的帖子

我就係想留有餘地先唔開名開LINK,
諗到估到GE CHING 而由唔信GE
咪自己上去,
我就係最憎D寫狗係永吹到自己D囡有幾靚有幾正
唔通寫D唔好GE野就要俾人"河蟹"?
我都知冇圖冇真相
有圖又怕俾人話我做得太絕
每個囡囡都會有FANS,亦有人DISLIKE
LIKE GE咪去支持下囉,
唔LIKE GE咪唔好去囉
迪斯尼 發表於 2014-6-10 14:09

路過, 我唔知樓主講咩糖英文

如果係指印尼果位,  都唔應侮辱人地唐氐既
我都見過果位女女,  無咩丫,  佢做左好多年, 大多人都見過女女樣
因為個樣唔岩自己, 就咁大反應,  出PO叫人唔好去....... 奇怪左啲

仲要一有人回就扣你 (大反應 / 好有關係.....),  又係只想有人讚, 唔可以彈....  SAME
算吧  迪兄
多謝師兄傷亡報告
如果樓主係指建興 Candy,我又唔認同佢貌似唐氏綜合症喎~
hikaru 發表於 2014-6-10 17:21
如果樓主係指建興 Candy,我又唔認同佢貌似唐氏綜合症喎~

呢啲post可以生存到,但另一個就.....
  1. 多謝分享
複製代碼
CHING遇到咩慘痛經歷要咁寫AR
多謝師兄分享
識唔識得咩叫尊重?人身攻擊話人唐氏綜合?你冇阿媽生?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:41