樓主: paulnedved2003

[樓上骨] 旺角的"糖",不去也擺

drspringroll 發表於 2014-6-10 17:23
呢啲post可以生存到,但另一個就.....

班主未出手 ( 冇打錯字)
講多少少乜事先. 係樣問題定態度唔好呀?
糖, sweet, candy, sugar?
樓主應該指 su_ar。
利申,未見過囡囡
肥叔叔 發表於 2014-6-10 16:38
路過, 我唔知樓主講咩糖英文

如果係指印尼果位,  都唔應侮辱人地唐氐既

肥叔叔, 我就係咁既人, 有D人, 得唔到自己想要的服務, 就以為係樹唱囡囡會有用.
明眼人, 一睇就知有問題. (這條THREAD 里已有CHING 寫, 不單我一個)
若是講你所講同一囡囡, 就一點就已証明此人的問題. 此囡囡的辦公地方, 可說是十分干淨, 可樓主說地方污糟? 咁我真係唔知點先叫干淨?
重有就係, 又話我係寫狗? 哈哈哈, 真係笑到死. 唔知邊個先係寫狗? 我就係寫過事實先給刪了之前A/C!
肥叔叔, 你知我, 每次都係睇到這種不公平才出聲. 若樓主不是說同一囡囡就當我講錯. (樓主可開名, 不用單單打打, 囡囡也不怕少你一個客, 此囡可說很有性格!)
花生 發表於 2014-6-10 15:33
呢到可以自由講, 中傷係另一回事. 唔信就上去, 唔好係到嘈. 你只會引係懷疑你.
不喜物插.

懷疑我什么?
現在是誰先在中傷別人?

哈哈
樓主只門外睇就咁寫欠公允
而且只係睇就寫囡囡太主觀
中傷囡囡唔成可變成反效果

迪斯尼 發表於 2014-6-11 02:05
肥叔叔, 我就係咁既人, 有D人, 得唔到自己想要的服務, 就以為係樹唱囡囡會有用.
明眼人, 一睇就知有問題. ...

而家普遍香港文化,   你唔認同白, 咁你就係黑 扣你帽 批鬥你

由佢啦,  呢d去到邊都唔會搵到好野食,  唔洗教精人既  

肥叔叔 發表於 2014-6-11 11:41
而家普遍香港文化,   你唔認同白, 咁你就係黑 扣你帽 批鬥你

由佢啦,  呢d去到邊都唔會搵到好野食,  唔洗教精人既

好,反正我都讲完,明眼人会知真假。
你讲得岩,唔好教精依D人。

(系呢,最近你又搵到D咩好野。。。。我都重系未去食你点糖
多謝師兄分享
迪斯尼 發表於 2014-6-11 11:49
好,反正我都讲完,明眼人会知真假。
你讲得岩,唔好教精依D人。

上岸9年啦人地......  

而家無乜特別,  
東莞出事果班 沖哂黎做HG,  好多阿姐, 已好少去
一樓一....... 間中有啲OK,  但又..... 無乜感覺,  
都係打游擊多

以前果個 甜甜,  返左老家做KTV
我頭像呢個......  北京......  
回復 hikaru #15 的帖子

Candy=糖果,唔等於糖
回復 paulnedved2003 #1 的帖子

師兄,屌還屌
唔好攞病來開玩笑,
肥叔叔 發表於 2014-6-11 14:01
上岸9年啦人地......  

而家無乜特別,  

少系香港,所以你粒糖上岸都唔知。。。。

咁即系最近都冇咩好野。。。。

討論

肥大肉厚果件囉, 不過佢都即將唔做了發表於 2014-6-11 23:11

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:59