W SPA,長腿幼腰,幼幼陀地妹小吉,好好吉,附真人索相

名稱: Wonder Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43135-尖沙咀-水療SPA-WonderSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食完飯有時間偷跳,上141search下有咩岩食啦,不如去SPA場,人一世物一世,間中豪下都好應該,當係對細佬既慰勞。

約左W SPA,即刻猛沖,係約定時間到左,個大廳好闊落,我就唔坐既直接入房,好快有個陀地妹入來,叫小吉,叫得佢陀地妹年紀當然好細下,幾歲?我目測應該18-20歲。

第一眼,迷人,幾靚女,清純,冇風塵feel,大家香港人,好容易溝通。

除好衫齊齊去洗白白,會幫我除衫,相當體貼,少女玉體,長腿幼腰,B級吸手波,未開始已興奮!

沖涼,小吉好細心咁幫我沖洗,洗得好乾淨,洗細佬就特別認真,水中簫技術一流,浸SPA好玩,服務都做齊,做得好認真,好舒服.....細佬硬好似碌鐵!

沖完涼,抹乾身,再繼續傾,之後埋床訓低,俾佢服侍,幫我推油,好細心,推得幾舒服,一路傾一路吹水......

推完油黎互摸,鮑魚仔真係極品,愈摸愈出水,主動由上至下慢慢咁奶落去,啜鳩奶袋由左至右,冇偷懶唔馬虎,好用心機同滿足我既需要,全程有眼神交流,好有女友feel!

有細車,大車我就考唔到,另外仲可以玩69,環保吹,吹功一流,吸力勁,差D吹爆,正面吹過,笑淫淫咁望住我吹。

吹到好硬就上套,先女上騎功幾好,妹妹好窄,叫得好好聽,聽落好真,騎得又爽真係想比佢騎爆......

騎完轉男上,慢插入,插插下成碌野都插晒入去,愈插就愈多水,完全感受到有收緊,插到咁上下,叫佢趴返低,黎返招狗仔式都幾好,係後面插入頂到佢patpat都啪啪聲,就咁爆左。

床功方面:反應好真實,叫聲好自然,唔會係唔係都叫,最難得就係佢好細心咁幫我除套清潔,再一齊沖涼,之後吹陣水,最後出去比家用1700,走人!

總結:態度幾好,服務好比心機,好到位,做愛時當正我係佢條仔一樣,似足女友咁,會返食!
good and thanks for your sharing brother~
回覆 讚好 不讚 使用道具

per photo , she looks very good! thanks.

回復 colorsco #1 的帖子

女女好身材, 食得過啵

個女主持好冇禮貌

thanks for your sharing bro..

mp5 發表於 2014-6-12 15:53

女女好身材, 食得過啵

陀地妹食得過

hk811129 發表於 2014-6-12 16:06
個女主持好冇禮貌

對我又冇咩野,會吹幾句水

個女主持好冇禮貌 !!!! agree !!

謝謝C兄分享!!!

ching 玩左幾耐?
60定90分鐘?

小吉連按都幾書服果下難得

好靚的身型啊~~ 對奶對腳靚到爆!

thank you report
nice lady nice body,

多謝師兄分享

雖然對波唔算大,但勝在其他硬件補番!

thx for sharing brother

謝謝分享 相真係正 搵日試下先