[美少女] 愛鬼妹,師兄召集區(2)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一個爆左,大家分享下啦
回復 homanwan #1 的帖子

100%支持!支持!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Gloria & yulia--I'm 80% sure they're the same person. any bro can confirm? both ad photos look very hot. anyone tried?

支持!支持!

支持外國貨

支持外國貨X2
可惜冇乜報告

支持支持

回復 hotel_boy #3 的帖子

They are same person ~ Many Agent will use such method ~

Cannot understand why agents place same girl twice (Change wig, make up style and clothes)? I thought placing ads in 141 are very expensive!

有晒片但冇嗰條囡試過,搵A囡俾B囡你,但B囡冇AD都試過,有咩咁奇怪呢?

支持!支持!支持!支持!

支持用外國貨! 支持愛鬼妹!

小弟想問呢…
有冇師兄試過同囡囡言語不通溝通唔到既情況?

http://go141.com/zh/31338-尖沙咀-美少女-Sabrina.html

第一次鼓起勇氣試酒店,一心試鬼妹
睇左好耐純粹滿足自己鬼妹愛好:)
睇好左gloria 又靚又大波
上到去一開門發現素顏,但好似唔係好同樣.....同好細波
但唔識say no就入左。
囡囡除衫發現.....係32AA咩都無咁,PL, 一線包
170cm左右,無待浴,無車但預左,大家溝通到幾開心
過程都係果d,完事佢都係唔沖涼,否能我走左先沖掛

感覺:皮膚粗,多幼毛,剃左都粗糙。唔滑
無水,用KY的,全住互kiss都ok~
無波波好失望
可能大家差唔多年齡,事後吹水仲開心過做
最後比症個email我,next time come back hk

我事後睇返先知,真係掉左包呀!變左Sabrina, 囡囡來自莫斯科,做model的
話掛住屋企人明天走了,來了10天,但只出過3次街。

好正好吸引呀!!!

support brothers to explore over the world
not just local or north north

無車但互kiss ok?
So that means a light kiss but no tongue ?

回復 Liverbirdywna #18 的帖子

互kiss其他地方,頸,耳背,面,only 唔可以嘴

Thanks for report. Just from photo, I think Sabrina is too thin . . . . not MCOT

Thanks for sharing!
多謝師兄分享