終於一探東堡

名稱:皇家東堡水療
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見各師兄講得多, 昨天終於有機會趁休息日,往東堡一探!
  之前一晚一早瞓, 抖足精神,一早出門(扮晒返工去),食埋早餐便到上環,找了一圈,才找到東方,橫掂都係試, 把心一橫買最頂級的套票, 到時唔駛諗,樣樣都有齊 (AV房 + BB浴 + 擦背 + 大腿筋  + 2個師傅工),來回船票就必然架啦!
  由於晚上有約,唯有早啲去,故預左囡較少。好彩有睇開報告,師兄教路,真係都幾難搵到部啱的LIFT上去,真係好似拍戲咁,上到四樓,確定來意,電門隨隨左右開啟,唔開嗰刻都唔知道門在哪?!因為同道牆一樣樣。
  入到去更衣沐浴, 果然係新, 氣派又夠, 不少師兄都介紹過, 唔詳述, 唔知有無做過重裝, 個沖涼格比預期中無咁跣, OK穩陣喎! 不過可能仲早,未係好夠人,沖完涼自己又唔識路,經過大水池後便就咁坦盪盪去大廰,比個巴西球員(呢期侍應制服)攔截,指返我去適當方著衫 ,之後入大廳坐下, 更見到多位師兄都介紹過, 傳說的美女經理NANA, 亦唔急於叫我入閘, 仲叫我抖下, 到呢一刻, 每個侍應及職員都比你感到用心服務,態度誠懇,仲要唔HEA且無任欲扶TIPS, 真係比斜對面那個老大場好好多 (小弟在那個場的經驗都不算差),但這裡真的要立刻比個GOOD!
  先按個腳, 打探下軍情, 個男師傅手勢不錯, 又健談, 幾乎你問到口边的問題, 佢好似聽到咁, 自己講埋比我聽~~期間有位高挑越南妺子問按肩不?!雖則佢幾靚, 但又想逐樣試, 故暫時婉拒。
  按完腳, 望下個MENU, 了解下軍事機密, 包括WALK IN 價錢, 日後備用, 跟住已有位東北囡囡來誘惑我,仲慢慢我介紹AV房係點, 其實之前啲師兄都講過, 所以唔駛留心聽, 志在坐近啲, 抽下水, 再諗下既然有咁多項服務,不如趁早入閘, 以便回氣, 準備定唔知有無其他驚喜~~故叫條囡找經理安排選妃, 係只得七八個,MODEL只得一個添, 其實志在望下, 都係揀返剛才條東北囡囡, 畢意人地落左多咀頭, 同埋笑容又夠(這點尤為重要), 都係小弟格言: " 你笑時,人地笑, 人地笑, 服務自然好",並揀左空姐場景, 一來真係想試下, 二來聽師兄講這場景張椅應該最舒服, 我唔想在車頭蓋上面扑野囉~~
  囡囡換好套黃色制服,便帶我去房, 早去有好處,咩房都有,仲唔駛等, 入到去, 坐好, 囡囡攪一輪啲野食野飲,真係好似空姐咁忙~~電視播住套空姐AV,不過我十年前已睇過...之後條囡SERVE我,飲下野,食下野,包括波餅 ,跟住幫我吹,呢PART真係要好享受,首先張椅係瞓低晒, 故我是躺下但又坐起少少,望住囡囡吹,佢又望住我,個FEEL正,仲要唔係HEA吹,真係學足AV片入面啲訓練一樣,舌尖,舌底,深喉...真係攪到我扯到衡, 好耐都無試過咁硬,跟住正題,女上都好多下才換位(唔似老大場啲囡,幾下就話"你來吧..." "SHIT"),所以真係值得一讚!!男上完就狗仔,最後學埋近排日本AV流行的,狗仔時將囡囡推前,真到她趴低,雙腳都伸直埋,同時從後插,大家都咁好FEEL,仲有啲老強FEEL,終於出野,大家都散晒,囡囡仲好仔細服侍,沖身後,囡囡話仲有幾分鐘才到鐘,(而家唔比早落鐘~~)
  出返大廳, 坐低回氣,巴西球員介紹咖喱牛腩飯,仲要多個例湯,味道都不錯,只係啲薯仔唔夠"淋"~~跟住叫靚女按肩,唔怪得佢咁高挑,按時佢係跳上黎我張椅,坐去我後面幫我按(不過中間有個咕臣)咪睇佢瘦瘦地,好好力的,仲按得好準,佢話佢以前真係做按摩,真係人靚功夫好~~
  之後是BB浴,原來是搵返啲囡囡做,我即揀左個高挑樣甜的囡囡,過程同在東莞沖涼嗰PART差不多,但很用心,唔HEA,前前後後都比佢對波擦勻,仲吹左陣,當堂雄風再起,可惜佢係叫我再上房,唔好玩啦~~~~
  跟住大腿筋, 按完條越南中女又無表示,咪落鐘,到擦背,另一越南中女問我做左大腿筋未,我話做左,佢問做咩唔叫頭先嗰個同我擦, 我唯有答唔知,仲話佢又無表示...咁我才領悟到,按摩及擦背都是她們這堆越南妹,如果一個人做晒,加埋我200現金(套票)來加鐘,應該有驚喜,當堂呻笨,最後這中女叫我加多個鐘擦背,扣減200現金劵,即比多200左右,咁就...

總括來說,東堡雖然貴,但服務質素一流,必定再去,但下次會記得按擦背一起做~~

最後,由於再去,唔想搏衰,唔敢擺相上來,怕被點相~~唯有放住一張半張,請見諒!

靚女按肩,不容錯過

靚女按肩,不容錯過

相逢恨晚的女神,下次一定找她

相逢恨晚的女神,下次一定找她

回復 freeman612 #1 的帖子

玩得開心最緊要,師兄好運氣,條女咁好玩。
回覆 讚好 不讚 使用道具

早場!應該比較寧靜,冇囡囡坐向疏化區

Sorry Ching
按摩係指大脾筋?
即係加擦背都係同一人就有驚喜?
Bb浴唔關事right?

回復 tonymantai #2 的帖子

謝謝回覆!

Liverbirdywna 發表於 2014-6-25 21:23
Sorry Ching
按摩係指大脾筋?
即係加擦背都係同一人就有驚喜?

係,,BB浴係上房啲囡; 按摩, 大比筋, 擦背可同一人, 當然要落下咀頭啦! 謝謝回覆!

Haha thanks
即係老虎都要搵個美女做晒啦
其實大脾筋係大當定係房仔做?

selfsih300 發表於 2014-6-25 21:22
早場!應該比較寧靜,冇囡囡坐向疏化區

都係架, 三點後的碓有囡坐SOFA,仲比我遇到個來自北京的MODEL女神,可惜我己去左馬,年紀大唔敢再操勞!陣間上傳埋張女神相,但比較蒙...謝謝回覆!

Liverbirdywna 發表於 2014-6-25 21:30
Haha thanks
即係老虎都要搵個美女做晒啦
其實大脾筋係大當定係房仔做?

師兄心水清,係入房.落返一層~~謝謝回覆!

freeman612 發表於 2014-6-25 21:31
師兄心水清,係入房.落返一層~~謝謝回覆!

因為計劃緊
所以想攪清細節
費時到時on居居/99
多謝師兄晒時間答埋d low b question

Liverbirdywna 發表於 2014-6-25 21:33
因為計劃緊
所以想攪清細節
費時到時on居居/99

師兄,唔好咁講,大家分享,才是樂趣,期待你的報告,話唔定在CASTLE相見呢

恭喜師兄食得蕉積,玩得舒適!

戰神二次完 發表於 2014-6-25 21:58
恭喜師兄食得蕉積,玩得舒適!

謝謝回覆,大家都玩得開心!

請問套票價錢? WALKIN又幾錢呢?

唔好意思, 唔係好明... BB浴 + 擦背 + 大腿筋  + 2個師傅工 依幾樣野搵哂同一個人做就可能有驚喜? 謝!

shine123 發表於 2014-6-25 22:12
唔好意思, 唔係好明... BB浴 + 擦背 + 大腿筋  + 2個師傅工 依幾樣野搵哂同一個人做就可能有驚喜? 謝!

BB浴~~上房囡做
**擦背, 大腿筋~~越南女
師傅工~~大堂技師

shine123 發表於 2014-6-25 22:10
請問套票價錢? WALKIN又幾錢呢?

有幾個價錢~~最貴2998,咩都有; 2398(好似),AV房+一個師傅工; 再平的兩個我唔記得~~~~~謝謝回覆

freeman612 發表於 2014-6-25 22:16
BB浴~~上房囡做
**擦背, 大腿筋~~越南女
師傅工~~大堂技師

謝謝你解答!!

shine123 發表於 2014-6-25 22:21
謝謝你解答!!

互相分享,才是樂趣

thanks c-hing, will go there and try soon