[指壓囡囡] 金多港指壓討論區 2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

舊 POST 已經不可再回覆了, 唯有開新俾大家。

舊POST在這裡:

http://141hongkong.com/thread-1180871-1-1.html
金多港已經好耐無上去,小弟做開三味囡,記憶中按順序做過
!&, !^*, !*, !!*, *!...
全部都算係走肥有相頭有身材之選。其中 !^* 最高大, !!* 次之。
年紀方面,除咗 !^* 睇上去較大之外,其他都算係後生。
服務方面,應該係 !* 做得最好。小弟聽過傳聞,如果你係 !* 佢嘅熟客,而又能點得著佢,佢可以玩得好放,甚至可以飛袋環保中出。小弟就未曾試過,只當作係金多港嘅都市傳說。不過聽聞 !* 已經無做,唔知有冇師兄曾經試過可以印證下。
近來都想重上金多港,唔知有咩三味好介紹? #! 返工時間唔夾,應該無機會試。

by Jeff

討論

吸引: 5.0
吸引: 5
thx for sharing!發表於 2014-7-2 00:16
just wondering if theres any girls that are really good in service.....age is not a big problem....but finding a girl with good service
一定要支持!
師兄,大家:交流,交流
一定支持支持,大家:交流,交流
我食過@)和(*和 ((和 (
如果見到有新手問 
我一定推介(
因為先試過苦方知甜嘅好
( 驚嚇度好高喎 !
回復 pui19940330 #6 的帖子

c兄可真用心良苦
回復 uuuuuu #7 的帖子

咁睇你鍾意食咩啦...
以前舊*仔仲驚嚇D啦, 不過服務邊有得彈? 都無咩佢做唔到...
(仔都仲爭少少, 不過已經好樣過*, 而且以40+, 叫keep得好好.
我食過:
現役: @, (, !!, @), @!, @%, @&, @(, ^@, ^%, ^^, &@, *@, *^, (@, (*, !)*, !^*
退役: !, *, !@, !%, ##, !@^
最近金記好似靜哂,可能同無新女有關,
有無師兄報告吓啲新料?
恭喜哂,終於換左新post
其實仲駛唔駛用密碼呢…用手機睇唔識解碼…
多謝師兄分享 !
有咩五味好介紹呢?
多謝分享
好耐冇新血,近期都係揾87
回復 狂徒 #17 的帖子

請問87是否環保囡?
Midgirlfans 發表於 2014-7-1 13:50
回復 狂徒 #17 的帖子

請問87是否環保囡?

3味冇環保
近期試左39, 中女人妻, 頗有肉地, 但痴女型, 重型車牌, 技術不錯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:18