[擴音機/組合] 轉載-音頻擴大機入門篇

火..   [複製鏈接]

可能被誤導多年了,但仍多謝版主說明。
回覆 讚好 不讚 使用道具

callgirls 發表於 2014-6-28 01:13
可能被誤導多年了,但仍多謝版主說明。

師兄無需客氣, 有空請多光臨, 交流交流...

之琳 發表於 2014-6-28 00:23
咁就要陪琳琳多啲入黎~聽交響曲

而家唔Q交啦, 一兩個月才到演奏廳一次, Jazz and Blues 就一個星期一次現埸, 絕大部份空餘時間去唱歌, 女刀矛得媾, 真係慘....

auraheart 發表於 2014-6-28 01:23
而家唔Q交啦, 一兩個月才到演奏廳一次, Jazz and Blues 就一個星期一次現埸, 絕大部份空餘時間去唱歌, 女刀矛得媾, 真係慘....

咁我地不如就日日黎尼度聽

之琳 發表於 2014-6-28 01:25
咁我地不如就日日黎尼度聽 ♪♬♩

刀好喎...

男人堅係天生中意玩 女,車,音響 無一不歡  
不過都大開眼界 已架愈黎愈細部
多謝分享!!!

高質數音响! 正喎!

yesno 發表於 2014-6-28 01:29
男人堅係天生中意玩 女,車,音響 無一不歡  
不過都大開眼界 已架愈黎愈細部
多謝分享!!!

師兄不用客氣, 小弟最中意女人, 不過女人有時麻卵麻, 音響係我玩佢呀...女人嘛, 一吓唔覺意分分鐘俾佢玩死, 小弟離婚十年, 亦家重偶然發惡夢呀, 致於車衹係代步工具, 我呢度時速限約100KM/HR..無乜瘾.

唔講唔知,又學到嘢!

回復 auraheart #4 的帖子

I used to spend money on them 20 years ago...not any more. These are  nice!!

accord511 發表於 2014-6-28 03:10
回復 auraheart #4 的帖子

I used to spend money on them 20 years ago...not any more. These are  nice!!

Thank you very much.  I have been fooling around with stereo since I was in 11th grade, been a long time.  Was actually retired from Hi Fi a few years until I found this site.  You are more than welcome to hang out and and chat.  Hi Fi does not have to be expensive, even DIY is quite cool and enjoyable.  Things must be very expensive over in Hawaii.  I live in the west coast, not much cheaper...

呢D咁燒銀紙嘅玩意
小弟冇咁嘅本事玩囉

wan_liu 發表於 2014-6-28 03:33
呢D咁燒銀紙嘅玩意
小弟冇咁嘅本事玩囉

咁唔一定, 小有小玩, 三幾千刀可以...志左聽靚靚音樂姐, 冇必要玩身家, 量力而為糸最好.

回復 hung720 #5 的帖子

Ching 所见畧同, 以我D打工一族, 捱到兩餐一宿, 已經係幸運过存多人了.

太專業了

5532应该淘汰勒啩
好久矛玩过咯

刀唔係, 基礎野泥...

kkpant 發表於 2014-6-28 08:13
5532应该淘汰勒啩
好久矛玩过咯

禾刀退休音響巧幾年, 直至搵到呢度.
禾刀矛玩新機巧久, 前置同後級刀係 Bruce Moore 既作品, 後級重係佢親手做添...

我無玩機好內啦

JoyRider 發表於 2014-6-28 08:36
我無玩機好內啦

都唔使好似D玩家咁, 換機多個換女, 有套岩自巳既, 聽吓靚靚音樂就最好鳥..