[足浴保健] 小小推介

2178 元錢 回覆本帖可獲得 99 元錢獎勵! 每人限 1 次(中獎概率 90%)
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚百無了賴,上左去望望,諗住唔啱就番屋企訓覺,入去有3 條囡,普普通通啦,不過幾好笑容,一於揾個高高地面尖尖既,都有5呎7左右,著住短裙仔,幾有活力咁,沖完涼入房例牌先黎PART 1,因早排見到新聞話上面有人玩"啪頸"玩到唔識郁,所以都係按下肩按下背同腳就萛,咁力度都萛可以,按完肩都真係鬆左D,其他都係例牌果D,無咩特別驚喜,都按前面時因為按手所以囡囡坐在床邊按,佢絛短裙仔露出條白色底底就幾養眼,因為好小見囡囡著白色底底.(可能細佬見識少,各CHING唔好見笑),都按到差不多就例牌R下小第第,細細聲問要唔要其他服務,我問有咩其他服務?佢話打下機啦,咁我都話OK啦,不過我又多口問有冇開大呀?佢就ER....左一陣話有,咁梗係再問咩價位先,廢事一陣有誤會就唔好啦,原來都係公價,咁一於去馬啦,咁我就拿拿聲準備幫佢解甲啦,佢居然問左我一句我完全無諗過既野,就係問"係唔係要除曬o家"咁都問得出?梗係要啦.但見佢動作好生硬,咁就一路除一路問下佢點解咁得意既?佢自己話啱啱下午先到,平時在上面都係做半正骨場,冇試過同客開大.咁各ching聽過就萛喇,唔好去分真假喇.到除曬後梗係慢慢玩下先啦,又真係好似好生手喎,比我一路係咁玩都冇格手,連妹妹都任我玩,咁我梗係好鍚住D囡囡既,唔會將自己既快樂建築係囡囡身上,大家出黎玩都要識得尊重2個字,咁就大家都開心.玩得咁上下就上馬啦,又真係幾窄下喎,叫得又細細聲好似驚死人聽到咁.都幾有女友FEEL.最後終於頂唔順完事.都萛近排幾好既一次.其實點解開頭搵佢呢?其實自己都唔知,硬係覺得佢好似一個人但又唔知係邊個.到今朝終於知道,今早睇完早場"Z-風暴"完來佢係似"DADA".唔怪得好似見過咁啦!

多謝各CHING收睇,覺得好既不妨比D魅力細佬鼓勵下咁啦.多謝多謝!
發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

回帖獎勵 +99 元錢

好的。 感谢分享。 😜
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +99 元錢

回復 leowan #1 的帖子

like dada?
great report
thanks fo sharing

回帖獎勵 +99 元錢

thank you brother

回帖獎勵 +99 元錢

多謝師兄小小推介

回帖獎勵 +99 元錢

Dada??甘既話條女好快爆鐘

回帖獎勵 +99 元錢

good morning Chinese 我今晚去铽多謝提示

回帖獎勵 +99 元錢

very good and thanks for your sharing, i want ot try la!

回帖獎勵 +99 元錢

我今日都要入元朗做野 如早D見到CHING個POST一定會會下DADA
只好下次LAW

回帖獎勵 +99 元錢

Thank you for your sharing!

絕對支持,睇完已經硬左,只可惜太遠

回帖獎勵 +99 元錢

Thank you for your sharing

回帖獎勵 +99 元錢

多謝師兄分享
呢間之前都試過,唔錯!

回帖獎勵 +99 元錢

都ok!搵日去試下先

回帖獎勵 +99 元錢

seem so attractive report! how mcuh ??

回帖獎勵 +99 元錢

CHING幾錢落樓?兄弟冇玩過足仔唔知價

回帖獎勵 +99 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +99 元錢

Thx for dada report
Support support

回帖獎勵 +99 元錢

其實大家知吾知這些7日女通常做完一固客之後都吾沖涼就接第二個,小弟就覺得污穢咗d。

good job nice report ching

回帖獎勵 +99 元錢

多謝師兄推介