[水療SPA] 桃花依舊,再試紫荊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做左認證食家咁耐,係時候寫D野,否則遲D比人CUT

大家都知道足仔SPA呢D,技師既turnover rate很大,people comes people goes應習以為常
小弟女神夢兒離開後,老闆娘怕我感到空虛,叫我上去試下D新人......都好啦,過去佢次次叫我試下新人,上到去我都係搵番夢兒,今次就順下佢意。

佢安排左Angel比我,目測二十中或以下,標準身形,金色頭髮有少少野性,不過最吸引我係皮膚白滑吹彈可破,交談時都有DD怕羞feel

Part 1 - 有心有力,雖然未稱得上大師傅級,但不是R痕行貨。據悉佢之前係比左好幾千跟師傅去學,整體係有板有眼。係大脾根同前列腺按摩方面也不馬虎,講真我好似係足仔第一次正正經經咁按前列線
Part 2 - 呢一個場既呢一part成日惹爭議,因為冇ISO。我只可以講我OK,而我是比較斯文的。要自動解甲、大車牌及上下通的,可能未必岩。

完事後,係大廳坐左一陣,老闆娘當然唔放過介紹新人機會。
新人一 -  Jenny,OMG!!! 鄰家少女得好緊要。若Yumi係活潑形,Jenny屬圖書館形,好斯文,佢同其他技師傾計係姐姐前姐姐後,我個喜愛幼齒既frd一定岩。
新人二 - 嬌兒,高高瘦瘦,五官標緻,幾好傾。如果鍾意陳敏之類型的CHING,可以考慮一下。

下次搵邊個? 想同Angel培養一下,但又想試下新人.......嗯......

好,吹水至此,就此拜別。
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
好的。 感谢分享。 😜
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝CHING分享

回復 炸野 #1 的帖子

ching 可以pm那個女女自動解甲、大車牌及上下通的,

唔會解甲、冇車牌、上下唔通, 咁即係床尾機

嘩上次去都係個零月前,今次去啲囡囡又吾同洒樣,䏲黎老闆娘又想渣乾我銀包了

回復 yuchanchoi #4 的帖子

CHING你既理解能力比較差

唔"自動解甲、大車牌及上下通" 同 "唔會解甲、冇車牌、上下唔通" 有明顯差別,而且同床尾機更係唔同既定義

回復 peterlove #3 的帖子

如果要三樣做齊就冇喇,我都暫是係TST搵唔到,你有反而應該PM我...

咩價錢落樓
師兄

我都上 ching
pm那個女女自動解甲、大車牌及上下通的我

pm你都沒用啦呢d野沒明文規定嫁我有你未必有我沒但你可能有主要看囡囡心情

不過我又真係試過三樣齊哂訟撞正月事+_+

謝謝CHING分享

多謝師兄分享

回復 sichingyeung #11 的帖子

咁結果?

回復 炸野 #6 的帖子

要自動解甲、大車牌及上下通的,可能未必岩。
=百冇

多謝師兄分享

回復 yuchanchoi #15 的帖子

CHING對於AND同OR既分別真係唔係好清楚
否則冇可能得出『百冇』既結論

如果某師兄想用以上三種
首先你比幾多錢先
又要後生,本地,大車解甲上下通
咁不如去澳門算啦

因為冇ISO <--什麼意思?

回復 alexwu222844 #18 的帖子

比1700去SPA都未必個個比你指插啦
尊重下人地,上唔通就講唔過,下面唔係老奉比你