樓主: feetgoddess

[樓上骨] 有冇RPP 撚雀高手介紹

kw433 發表於 2014-7-14 10:31
may be over 45, but look like 35, I do not care the ball, only enjoy rpp.

If she looked like 35, how can you imagine that she is over 45? I checked her ID before, I know her real age, of course I won't tell you, I can only say that she is fewer than 40....   I also don't care her breast is big or small; I only enjoyed her skill...
揸小籠飽啦
同意這是好主觀的
小弟吾中意rpp
又吾中意被錫lin
覺得浪費時間
hj好的我試過尖咀阿賢
我都係鍾意喜利JOJO
因果 發表於 2014-7-10 01:20
自己打飛機
想幾時出都得

咁岸狗自己打浪費子彈
TT-Bone 發表於 2014-7-14 13:36
If she looked like 35, how can you imagine that she is over 45? I checked her ID before, I know he ...

如果唔介懷佢大定細,點解唔找個大肥妹又好骨技?男人色在骨子裡,美其名重骨,實際外觀都是選擇條件之一
drspringroll 發表於 2014-7-11 18:24
其實搵個一仔剩RPP同HJ會唔會划算啲?因為樓主好似剩係想要呢兩樣。

如果你試過比個一仔用手上下抽十五分鐘也不為所動你就知樓上骨專科起機有幾咁爽,試過最爽首選福樂14kitty ,用手有種接近高潮感覺,加錢仲可以用海棉胸夾下夾下夾爆,爽
老公我要 發表於 2014-7-15 02:46
如果你試過比個一仔用手上下抽十五分鐘也不為所動你就知樓上骨專科起機有幾咁爽,試過最爽首選福樂14kitty ,用手有種接近高潮感覺,加錢仲可以用海棉胸夾下夾下夾爆,爽

What is the meaning of 海棉胸 ?
You mean her ball is not real ?
kw433 發表於 2014-7-15 15:35
What is the meaning of 海棉胸 ?
You mean her ball is not real ?

兩隻蛋夾住條香腸,夾夾下,皮膚又滑,爽
mhz 發表於 2014-7-13 00:22
老實講, rpp我唔需要, 觸電感對我冇咩刺激

我強調係背攻手法,  由大脾根, 袋底, 直至深入, 呢樣野先係最重 ...

請問是深水埗 (電話預約) 的 La La 嗎? ( 因為 深水埗 有2 個La la). thank you
我都搵緊撚雀高手
回復 peter001a #52 的帖子

佢係電約
回復 feetgoddess #1 的帖子

好高技巧啵要
我試過係泰國正骨場俾個啊涔撚過佢控制得好好嗰種出與唔出之間徘徊咗好耐 正到冇朋友
佐敦福樂4/f果幾位個寫到好勁,有冇師兄試過?
多謝師兄分享
po747_400 發表於 2014-7-16 10:26
佐敦福樂4/f果幾位個寫到好勁,有冇師兄試過?

我未試過, 有冇ching分享下
老公我要 發表於 2014-7-15 17:00
兩隻蛋夾住條香腸,夾夾下,皮膚又滑,爽

如果是快槍手就好難忍得到,唔夠10下就一定出。
mhz 發表於 2014-7-13 00:22
老實講, rpp我唔需要, 觸電感對我冇咩刺激

我強調係背攻手法,  由大脾根, 袋底, 直至深入, 呢樣野先係最重 ...

ssp子淇都仲係我既TOP1,不過可惜佢既DUP功比較差...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:08