圖文故事:她來自北京

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我係一名職業住客,專用假身份証租房,然後拖租半年,跟住玩失踪。

通常都搵深水步板間房,貪佢平,又方便。

哈哈!近排唔知點解咁好彩,黎左件北妹,大約二多歲,重要係斯文果種,

原來係落黎教普通話,係 Miss 黎,但因香港租屋好貴,所以盲中中走左黎呢度!

佢個名叫周弘,黎自北京。

登錄/註冊後可看大圖

唔好睇Miss斯斯文文,其實經我多年經驗,透視佢D衫,裡面係一等一的做愛身材!
修長美腿,襯上涼鞋,薄薄長裙,恤衫難掩豐滿胸脯,配上纖腰,真是一頭做愛尤物!

哈哈!板間房簡直係偷窺聖地,佢簡直送羊入虎口,周弘剛大學畢業,好純,佢唸唔到會俾我勁昅!

我平時扮成正人君子,重同佢學國語,討論一下語音問題,又教佢英文,慢慢佢對我放低防範,
平時佢著得好密實,好難昅到佢走光,於是我就落去鴨寮街,買左套無線鏡頭……

終於等到佢返工,我係佢櫃頂角裝左個無線鏡頭,有好戲睇了!

登錄/註冊後可看大圖

等左成日,終於放工,佢今日著左條長裙,斯斯文文,好有 Miss feel!

登錄/註冊後可看大圖

Show Time ………

周弘返房,我亦返房開接收器,昅實個Mon……

佢慢慢脫下長裙,露出白色底褲,裡面重有絲襪,I like it!

仆街!佢對腳又長又幼,捉緊佢對修長美腿肯定玩到好多花式!

登錄/註冊後可看大圖

回覆 讚好 不讚 使用道具

Miss!妳個籮好正,又翹又圓,做狗仔式一流!

我已扯到硬晒……

登錄/註冊後可看大圖

佢跟住側身除波罩,杏家橙!對波有成36吋大!平時著到斯斯文文,原來內裡好淫……

對波又大又挺,好想同佢玩乳交七!Miss 妳好正……

登錄/註冊後可看大圖

最後佢著左件白色睡袍,周弘Miss,妳簡真係完美做愛體,外表斯文大方,裡面玲瓏浮凸,天使魔鬼混合體,

呢D組合,係色魔最愛…… 非一般北姑雞能比美!
我扯到硬直,忍唔住勁打飛機!

登錄/註冊後可看大圖

周弘!妳已成為我頭號做愛對象!其實每一個男人,仲有一位最想仆的女人!

登錄/註冊後可看大圖

呢間屋入面,只有我同周弘,仲有一個撞聾的阿婆,阿婆通常都好早訓,

咁正俾機會我勁昅呢條咁正大陸妹!

今晚我又開始偷窺行動了,終於等到佢放工,佢換上睡衣,準備沖涼………

登錄/註冊後可看大圖

其實廁所側邊係廚房,有一扇門相通,但一直關上,我就從門縫偷窺………

登錄/註冊後可看大圖

靚女開始除衫,露出完美胴體,又白又滑,扎起馬尾,好有住家 feel,

好想捉住佢條馬尾,從後上佢!

登錄/註冊後可看大圖

仆街,唸唔到做 Miss 個波都咁大,有成36吋,實引死班學生!

攪到我好想渣佢對奶………

登錄/註冊後可看大圖

Miss Chow 岩岩背住我沖涼,完美背影盡露,但係佢完全唔知正被一頭淫獸勁昅,視姦……

佢個籮好正,又翹又好肉,好想同佢玩狗仔式,撞到佢拍拍聲……

登錄/註冊後可看大圖

到佢差唔多沖完,我立刻返房,但我忍唔住勁打飛機……

「死大陸妹!俾妳引死我啦……我好想……」

攪到我射到滿地精液……

登錄/註冊後可看大圖

唉!我下星期又要閃了,拖左五個月租,我決定臨走之前……

同 Miss 黎劑勁野!

這晚周弘著左件好正的一件頭白色連身裙,好貼身,裡面條底褲,胸圍透晒出黎!

睇到我硬晒…… 但佢懵然不知自己勁走光,被我昅個夠,重同我吹水,佢V領下露出兩個雪白肉球,

深深乳溝盡露,睇到我眼火爆!

登錄/註冊後可看大圖

今晚佢臨沖涼前煲燕窩,重問我食唔食?

我靜靜咁昅佢,從後偷窺佢個屁股,滑圓的翹臀正好被緊身白裙包住,走起路時左拎右拎,

裡面底褲又透左出黎,股型盡露,再襯上一條纖幼蛇腰,簡直係生出黎俾男人屌的尤物!

但佢竟然是一名賢淑斯文Miss……

登錄/註冊後可看大圖

仲有冇多D....我愛周小姐

周弘放好炖樽後走左去沖涼,於是我就走去……幫佢加料……

登錄/註冊後可看大圖

我剛從深圳入左呢隻正野,佢係催情迷姦藥,將搖頭丸加金蒼蠅再加少少迷

藥,服後會懵懵地聽你指揮,

由你控制,任你點玩都得,最正係醒返果時唔記得發生乜事………

登錄/註冊後可看大圖

冇幾耐,佢出黎飲燕窩,佢一路飲,我一直同佢吹水,我就一路硬!

過左陣,佢話有D眼訓,睇黎D藥力到了……

登錄/註冊後可看大圖

佢入房後,我就開無線接收器,睇睇佢後房點,好似有D坐立不安,係時候就地正法了……

「咯!咯!周少姐!妳有冇電筒?」我借故問佢野……

「哦……有……」佢有D懵懵地……Yah!

「我人黎坐下得唔得?」

「哦……」我急不及待把門關上……

「妳係咪有點暈?等我抱住妳……」

佢冇反抗,我知道得米,慢慢錫佢個嘴,將條俐慢慢伸入去……

佢有點反應,同我打起車輪黎,Miss Chow 進人我的迷姦陷陣內……

登錄/註冊後可看大圖

我站到佢身後,拖展我的絕招,三管齊下,上路含錫佢耳珠,中路就渣佢對36吋波,下路就伸入佢裙裡面揩擦佢陰唇,

挑逗佢陰蒂…… 經我連番挑引,再加上春藥效應,純潔周姑娘慢慢發出呻吟聲,小穴亦開始流出淫水……

登錄/註冊後可看大圖

哈哈!今晚我終於係深水步板間房度上到呢種住家大陸妹,佢重要係教普通話的Miss黎!

我慢慢解開周弘恤衫,肉色胸圍托住佢34吋大奶,解開乳罩後那對波應聲激彈出來!

果然係後生女,又圓又挺,襯上粉紅色小乳頭,我忍唔住揉搓佢對奶,又渣又鍊,再含啜佢個Lin頭,

好一個良家婦女,可惜落人了我精心泡制的迷姦陷阱中……

這種迷姦藥好正,份量剛剛恰到好處,周弘迷糊得黎重有D知覺,

好似半夢半醒,重有反應,正好俾佢試下我高超性愛技巧,

令佢慾仙慾死…… 「Miss!妳對波好大,等我服待下妳!」

登錄/註冊後可看大圖

我將攝錄機打開,預備錄制一套迷姦大陸良家婦女精彩紀錄……

登錄/註冊後可看大圖

我將周弘短裙除左,連最後防線:白色底褲都俾我扯下,

我已經卒到佢下面濕晒,再用舌頭狂舔佢粒陰蒂,

呢粒珠珠,任妳係點咁賢淑,只要被奶,自然會呻吟快感起黎,Miss Chow 也不例外……

「啊~~~~~唔好……唉~~~~~~~~~唔好錫呢度……」周小姐低聲叫出來,看來又害羞又快感……

我將佢大字型分開,訓係床上面,準備將佢就地正法!

登錄/註冊後可看大圖

我碌野已扯到七吋咁長,又直又硬,我對準佢淫穴,上下上下的揩擦著,攪到佢淫叫起來……

我挺起屁股,數一二三,入!

「啊~~~~~~~~~~」周弘大聲淫叫,好彩隔鄰的阿婆撞聾,聽唔到!

我先用素女經裡面「九淺一深」方法調教佢,就係九下淺,一下深的推進,

好多女俾我用呢招服侍到貼貼服服,

攪到呢條大陸妹又快感又高潮,發出淒勵呻淫聲……

「啊~~~~~~~~~唔好………唉~~~~~~~~~」

登錄/註冊後可看大圖

周弘有一雙修長美腿,我將佢對腳「郎」上去我膊頭上面,然後向下壓,將佢摺起一樣,同佢玩打樁,

呢招係人得好深的……

我好似一台打樁機咁,不停向下插,向下撞,入到盡頭,可憐Miss Chow俾我屌到大叫,床板亦撞到碰碰大響……

「碰!碰!碰!周弘!我屌爆妳!碰!碰!」

我提起Miss Chow 的美腿,一路奶,一路摸佢對腳,重玩佢對涼鞋……

登錄/註冊後可看大圖

「周弘!妳對腳好正……」我用條撚磨佢大脾……

要盡情享受吧種長腿,我用另一種花式,我抱住佢隻腳,令佢朝天伸直,然後插碌野入去,同佢玩「半邊燒鵝脾」……

我坐住佢另一隻腳,令佢動彈不得,我不停抽插,令佢死去活來,我專用呢招對付果D長腿美女,重可以啜埋佢地D腳趾添!

登錄/註冊後可看大圖

「噗滋……噗滋……」

我屌到周弘high晒,淫水慢慢弄濕了床單,我成功將一位良家婦女,變成一頭淫娃,

最後我係佢裡面盡射出我的精液,
完美咁強姦左呢條大陸妹,一嚐多年來心願!

我立刻拾野走佬,繼續職業住客身涯……

登錄/註冊後可看大圖

我發覺我搬走果陣,留低左我珍藏了十多年四仔,全部都係我的最愛,買唔返果隻,於是我就冒險回去走一躺……

我重有以前鎖匙,所以就揀星期三下午三時,呢個時候屋裡應該冇人……

正當我拾野時,發現有人返黎……

我係暗角昅昅,竟然係Miss Chow 返黎!睇黎我地真係好有緣份!

今日佢著左件連身裙,穿上白色高跟鞋,成個Miss look,我碌野不其然硬起黎……

登錄/註冊後可看大圖

我順手拎起 pack 野果陣剩低封箱膠紙,再羅左佢晾係窗口對絲襪,笠住自己個頭……

我靜雞雞跟住佢後面入左房……

登錄/註冊後可看大圖

我突然從後推佢落床,準備黎一場快閃強姦!

今次整個過程將會由後面來,等佢冇機會見到我,連邊個姦左佢都唔知!

我坐左佢屁股上面,令佢動彈不得……

登錄/註冊後可看大圖

我捉住佢隻手,用封箱膠紙一左一右分別縛係床頭,宜家周弘全無反抗機會,任我淫辱……

登錄/註冊後可看大圖

平時好鐘意D女著呢種薄薄連身裙,斯斯文文,但裡面誘人身材隱約透現出來,

我有一個夢想,就係撕爛呢種裙!

背住佢,我住領口向下一拉,薄薄連身裙應聲被我扯爛……

「撕~~~~~~~~~~~~裂~~~~~~~~~~~」

Miss Chow 今日著左條白色底褲,誘人屁股扭來扭去掙扎,攪到我碌野勁硬!

登錄/註冊後可看大圖

其實周弘個屁股好靚,又翹又圓,再襯上長腿纖腰,係做愛極品……

我有幾次上樓梯,佢係我前面,我就勁昅佢個籮,最正係佢著緊身褲果次,連裡面條底褲都透埋出黎……

我好想攪佢個籮好耐……

「Miss Chow …… 妳個籮好正……」

登錄/註冊後可看大圖

最後防線都被我攻破……我撕爛埋佢條底,誘人臀部盡露,Miss !妳平時斯斯文文,睇唔出妳個籮咁誘人!

我扶住佢條纖腰,將佢籮尤提起,然後……

碌野已扯到七吋長,我對準佢個小穴直搗黃龍,周小姐立刻發出慘叫聲……

「啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~」

叫聲響遍整個板間房,我瘋狂的向前勁 chock,盡情用狗仔式享受周弘的美臀……

登錄/註冊後可看大圖

我愈屌愈大力,愈快,撞到佢個籮拍拍聲……

「拍~~~~~~拍~~~~~~拍~~~~~~拍~~~~~~~~拍~~~~~~~~」

「唔好~~~~~唔好~~~~~~~你係邊個………?……」

從後快閃強姦帶俾我無窮快感興奮,我不停地屌左周弘百來二百下……

可憐Miss Chow,被我屌到癱軟的躺在床上,滿身是我的精液………

登錄/註冊後可看大圖

我跟住就閃!

一位斯文大方大陸妹就係咁俾我攪左兩次……

登錄/註冊後可看大圖

嘩!! 呀wan哥, 敢都俾你想倒..我服

Hey

Great idea...with captiions...

very good brother, you heave the best stroy and pic i ever see in 141 thanks

Great work. Thx Bro.