[樓上骨] 求全套免問早骨推介

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因細佬返工多數下午班, 只有上午同夜晚12點後先available, 12點後都要返屋企交人, 希望找多幾個早骨手放 to do list...
回復 n958210 #1 的帖子

提早一日預约FL A my 喜利Fion ,都可以十一時。
n958210 發表於 2014-7-14 11:46
因細佬返工多數下午班, 只有上午同夜晚12點後先available, 12點後都要返屋企交人, 希望找多幾個早骨手放 to do list...

喜利Fion is a good morning girl, she can provide full service for you if you make early appointment.
full service
fion 仍有全套嗎
anyway 佢真系 dup 得幾好
找 FION 吃早餐幾好
Fion is very good
要DUP, 都係推介FION
kwuntongusb 發表於 2014-7-15 07:35
Fion手骨大家公認掂...不過佢有全套就真係唔知....

補充內容 (2014-7-15 07:36):

Fion is always full booking, so you must book her a few days ago.
fion而家放緊假呀,我就係想揾2號骨手來自: iPhone客戶端
FL Amy 喜利Fion  x4

Fion 我都聽聞過有全套但我直接問過佢,佢話冇,可能我唔係佢杯茶呢,XDDD
林爽推拿啦, 係mk既, 手骨真係正架
decdet 發表於 2014-7-15 23:26
FL Amy 喜利Fion  x4

Fion 我都聽聞過有全套但我直接問過佢,佢話冇,可能我唔係佢杯茶呢,XDDD

菜單無寫免問,而你問了又話無,即你唔合她心水,有緣人夾對時間便會有機會
喜利fion!!
8月1發利大s番黎wor,唔知佢早上得唔得
FL AMY 請問幾樓?
mihei 發表於 2014-7-16 08:09
FL AMY 請問幾樓?

佢有AD,自己查下la
天魔決 發表於 2014-7-16 01:07
喜利fion!!
8月1發利大s番黎wor,唔知佢早上得唔得

I have not see her work in morning !
東兒好似十二點先開喎來自: iPhone客戶端

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:43