[正宗桑拿] 丽晶桑拿 + 金旺角K 一日游

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天无无聊聊在旺角,突然想起没北上玩时系到都留底不少脚毛,突然有冲动想旧地重游

丽晶桑拿(庙街靠佐敦)

中午一点几,到丽晶桑拿,两点前就特价,7百几,2点后就要1000多d. 硬件ok,保持的比较干净,这个我以前来的原因之一。冲完凉出来同我讲要等20-30分钟,因为技师不够,吹涨!

等咗足足半个钟,可以入房。当然无得选技师啦。。。不过大堂经理都同我讲咗,技师30出头,所以我已有心理准备啦。技师一进来,换着是10年前刚出来玩的我,肯定弹。中女,像头一般偏差,胸一般,比较黑。现在人老咗,是蛋啦,不是恐龙就算啦。

新手,好俾心机按,但有d位不够准。到第二part,竟然要戴套吹,无瘾 。做之前也查了KY,但我无立刻做,慢慢车,慢慢玩,搞到条女真系出水,先准备上马。。。。叼,电话响,够钟啦! 不理干多,一于拉拉声做,几分钟出野。

出返来冲完凉食返个腿丁,饱饱,埋单走人。

金旺角K

下午5点几,系旺角又痕,不如又旧地重游,一头中咗去金旺角,以前美心妈在的时候留底不少毛毛(忘记了美心妈是在1楼金旺角,定系2楼金紫荆(是不是叫呢个名)?)。现在美心妈好像去了辉煌。

同10年前一样,场比较黑,有个叫money的妈咪招呼我,我问佢现在点收费,点知佢话无知。。。。后来叫左个阿欣的妈咪来,话头中370多,第二钟就280多。我问佢可唔可以签酒,佢话签一半啦(以前玩都系全签咖。。。)

第一part入咗个湖南新移民,25-6,身材model身材,但无波(A cup)样一般,又系皮肤黑。又系果句,人老咗,是蛋啦,不是恐龙就算啦。

唱歌玩骰20分钟,阿欣入来问钟,我就话留底啦。之后开始车同抓,10分钟后女女出去攞野,返来就先吹(今次无套) ,之后慢慢玩咗一轮,到条女开始出水,提抢上马,10分钟交货。

之后又坐咗15分钟,埋单走人(约咗fan食饭)。

账单660几,隧道费300.

感觉香港K场10年如一日,无新意,不思长进。好彩现在人民币高,东莞又扫黄。。。

最后想问一问,我坐咗个半钟:

钟钱450左右
啤酒3罐54 (另签了3罐)
nuts 45元
18% 附加费

我记得以前去K,一般nuts都会妈咪签;但无记得系唔系有附加费呢回事,各位兄弟不防告知,附加费系唔系间间都收?点可以免?
回復 deskmate #1 的帖子

星期日其實夜總會係99%冇女,你有個湖南model玩算係咁。講番價錢,旺角佐敦如果你玩兩個鐘"正路"就可以叫佢簽晒d nuts同洒嘅。但你介枱就難搞d。

算啦,差少少。
回覆 讚好 不讚 使用道具

“就可以叫佢簽晒d nuts同洒嘅”  附加费18%也包括?

個半中, $660, 我覺得都ok, 當然可以再平D既!

其實D啤酒/nuts同附加費應該可以簽, 不過係下次match返果個媽咪先咯!

唔怪得我以前同fan一起玩感觉完全系无呢d小费的,原来系妈咪签晒。金旺角楼上那间(金紫荆?)有无妈咪介绍?下次去都可以开个名。

一般附加費好少簽,你介枱基本一定要俾

果兩間d酒好卵平,簽唔簽真係差幾草咪由佢

依家真係好難得有一個夜總會真實報告, 多謝你!

睇完報告。都想去金X角行一轉。最鍾意摷摷到條女起晒水

其实香港k场,几时先可以无好甘黑箱做业,吓吓搞到要客人要啰条命博去探险甘,十年前系甘,十年后又系甘。其实明码实价,post埋上网又点话,真希望有d新概念的老板搞个新k场。。。时代变啦,原地踏步,会被社会淘汰的。

香港的一楼一就转型成功,非常成功添,比以前强好多。

星期日去跳舞,唔跌錢算好。

鐘錢連攪堆都係1K, 唔錯啦. 上新興唱4個鐘埋單都成千幾兩千銀, 如果可以平多少真係可以減少D北上.

報告詳細,謝謝分享!看來那些無嫩女。而家酒店妹都好少嫩口的,一般都是差不多30歲的中女。唔同以前800蚊就有好多17、18歲的玩。唔通玩嫩的,要去貴格spa或回大陸D夜總會和K場玩。

咁d女既質素同來源地唔同,又冇得比較既

新興四樓晚舞有d女係得,不過好多金,木既質素又差d,果度出街就麻麻地值

回復 deskmate #3 的帖子

附加就多數要比架。

deskmate 發表於 2014-7-21 13:38
其实香港k场,几时先可以无好甘黑箱做业,吓吓搞到要客人要啰条命博去探险甘,十年前系甘,十年后又系甘。 ...

好多大場夜總會d客都係開公司數埋單,你明啦?

Support ching, very good report, thank you for your kind sharing.

2樓係金宮殿. 去旺角輝煌可以搵到美心.

多謝師兄分享!

星期日來講師兄都唔算太差啦..
多謝分享!