[唱K-GF] 速食怡春院飄飄報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇完師兄wing1283一篇飄飄報告,今日下晝已經急不及待打電話約定收工要一試服務係唔係咁班。先要讚一讚鐘房哥仔幾好禮貌。第一次去呢個場,準時到埗先發覺呢度好大吓,入房等咗5分鐘左右主角終於出場喇。囡囡大約5呎1,2左右,面圓圆有肉地,但好好笑容而且真係幾young。有主動幫我除衫褲及掛好,加分。沖涼時大家有講有笑,body 水簫做足。沖完自動攞毛巾幫我抹身,又加分。上床因我唔好後面,所以獨龍我skip冇做。吹功唔錯,慢慢咁吹而且會用指甲輕輕R你,都幾正。有得車,仲要係主動型重車,囡囡冇口氣冇煙味,車得放心。正题就唔講太詳細,總知有gff, 全程自動波落力,你一定可以feel到囡囡真係有heart。可能囡囡隧道較短,我下下都頂到盡撞正花心,攪到佢叫哂。食服務可算係我做過嘅囡囡中三甲人選,係可惜波波得A cup, 冇乜波玩。總結,個場初步感覺唔錯,其他場玩到悶悶地轉過嚟玩都可以,飄飄當然百分百會返食,但當然會試吓其他囡啦。誠意推介飄飄(希望唔會畀其他師兄話我係寫手,當呢份係廣告就好)
點解只得開場白
Sorry, 頭先㩒錯發帖,已經修改。
好服務但無波
係陀地定北方佳麗?
應該好多人排住隊呢個飄飄
應該好多人排住隊 隊阿飄飄
回復 algol #1 的帖子

thx for your great sharing
Where is the place thx
囡囡係陀北,地址喺上海街夾鴉打街,中國銀行樓上。
另外忘記咗講,就係由出房開始,飄飄都挽住我手一路送到我去樓梯口,服務好到爆。
微波仙子。
多謝師兄分享
好似話係鐘房轉做囡囡

"食服務可算係我做過嘅囡囡中三甲人選"
其餘兩位是誰?
微波仙子就未必會食囉
用手機回應 bb1270 #14 的帖子

頭兩位當然係金多港之寶,9妹同孖9啦!未食過就係你損失嘞。記得快啲去試,重要起個雙飛先係至高享受噃!
midstar 發表於 2014-7-24 14:12
好似話係鐘房轉做囡囡

女鐘房下海有綽頭
地址喺上海街夾鴉打街,中國銀行樓上

algol兄,有無諗著記著番食,但依排佢咁旺鐘,都係避一避,小弟遲啲再考慮番食

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 09:29