[囡囡動向] 【K K】性感美人, 吹得有EYE CONTACT~~WO~!!正!!

身份保密
身份保密  發表於 2014-7-23 23:01:14 |閱讀模式
名稱: K K
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/31888-炮台山-樓上骨-KK.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

K K

KK慢慢幫我除衫入去沖涼, 沖得好仔細好乾淨, 黎個body卒下卒下..再黎有heart水簫,吹得幾有功架 ...唔怕偷懶!!跟住床上先玩,我要求同我按下背幫我放鬆下,女女真係好聽話 ,按得都OK..

然後錫我linlin, 佢一路錫,我一路伸手入去摷下野先, 大家都開始玩到興興地,但佢服務仍然冇放慢 , 系咁瀨袋橫直吹, 條舌仲識得打圈. ..再配合佢雙唇吹啜真係爽爆,跟住又係咁奶我linlin....

佢再一口含實我JJ再吹,望住佢個樣, 我真係控制唔到, 叫停左佢.....回一回氣就上套,可能係頭先比女女吹得興過頭,換左兩個姿勢就出左   !!沖涼, 比錢+ tips, 走人
Thank you for your sharing!!!
多謝師兄分享
回復 匿名者 #1 的帖子

Thx for c hing great sharing

多謝師兄分享

Thank you for sharing !!!
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享~
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:47