[賽後報告] 靚女八爪魚囡囡fion

名稱: Fion
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/13156-太子-樓上骨-Fion.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一睇到fion,靚女一名,身型細小,清純可愛,
哇哇,真係好惹人犯罪,佢好有禮貌入去,
性格亦都幾活潑,好好傾,唔怕悶場!!!
不知不覺,同佢已經纏綿左一齊,皮膚滑到漏,
就開始幫我除衫,好主動,好,見佢咁主動,
最後都係我自己除返既,浴室幫我擦沐浴露,
攬住同我身,前後波推,真係精神,B級吸手波,
上床,囡囡雙手搜索我個身,口不停向耳仔吹氣,
又錫下頸,linlin,認真人體漫遊,遊到蟻線落蛋蛋,
奶得我好舒服,之後上套主攻細佬,
深喉吹,條利識係咁轉圈不斷攻龜頭,
眼神不斷同我接觸,吹到好耐,我差DD玩完,
好彩佢識做,口下留情,細佬都準備好啦,
女上坐蓮,後轉男上,那時feel到佢妹妹水長流,
狂抽下囡囡好似八爪魚雙腳夾住我條腰,
係呢個這情況下,我將佢雙腳放係肩上再發力衝刺,
狂衝一百幾十下派彩,成份人散左,
事後囡囡幫我dup左幾下,好舒服,
事後細心沖身,咁好服務梗係要比家用時,加埋tips啦!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝c兄報告
How old is she bro
多謝ching分享
Thank you for your sharing!!!
多謝分享
回復 colorsco #1 的帖子

多謝報告

Thanks for Ching your sharing!!!

多謝師兄分享
多謝師兄分享

腰力陰力夾爆你

Thank you for sharing !!!
多謝師兄分享報告。

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享!

多謝師兄分享
多謝師兄分享報告!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 01:09