[一樓一] 囡囡唔多老實~~~

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔知有無犯規, 如有請板主話聲小弟聽. .
是咁的, 早幾日去左鴨記洗一洗樓, 去到其中一間 (有兄弟問先再講啦)
見囡囡普通中女樣唔差, OK大波同皮膚白白睇落OK滑, 問價四佰, 兼已經行到身水身汗, 就入. . .
本來都OK無問題, 一齊沖涼, 囡囡波波應該有少少加工, 不過唔係石頭波, 影响唔大. . .
問題係沖完涼之後, 囡囡竟然問我想唔想吹, 吹要加一佰, 我當堂呆左一呆 . . .
大姐, 入門前問價全套四佰, 原來你既全套係沖涼加插入 . . .
為免影响氣氛, 我就話自已唔鐘意吹, 唔洗吹喇, 直入狂插完收工算數 . . .

全程其實都算唔錯, 只係吹要加一舊咁R錢就真係唔要得. . . 分享鉛筆~~

你哋又有無遇過其他R錢手法?
回復 一樓一初哥 #1 的帖子

都有架, 最緊要係做之前講清楚洗唔洗加$, 費事做完抅數!

其實全套係唔係淨得 "沖涼同插入" 其他唔包架?

走地企街唔吹我就聽過, 一樓一全套唔吹都係第一次遇到...
下次可能要係門口做家訪, 問清楚包唔包吹, 包幾多個POSE, 包唔包套咁...
梗係包埋吹同扑嘢啦,條女揾你笨
回復 一樓一初哥 #4 的帖子

I think this is not normal. Not honest.
都算係有D唔老實

環保吹+100就有遇過
企街有時都肯幫你吹啦
七仔間中都唔吹的。

回復 leungping23 #2 的帖子

揾笨七的女
奄尖大少. 發表於 2014-7-24 12:39
寫定服務範圍,簽字後才入閘

仲要搵個律師係側邊做見證人, 又多一條水~~~
will10 發表於 2014-7-24 13:16

C兄:PM個地址嚟呀!

你想去會一會佢? 已PM
條女有點搵笨
一樓一全套一定包吹,我就未試過唔包,佢擺明搵笨啦,開佢名啦!
decdet 發表於 2014-7-24 13:43
一樓一全套一定包吹,我就未試過唔包,佢擺明搵笨啦,開佢名啦!

其實都知條女想搵笨柒, 希望佢只係覺得我個樣善良而想R錢啦. . .
無謂咁絕喇, 留佢一條生路, 先係呢度提提141BRO先. . .
一樓一初哥 發表於 2014-7-24 13:51
其實都知條女想搵笨柒, 希望佢只係覺得我個樣善良而想R錢啦. . .
無謂咁絕喇, 留佢一條生路, 先係呢度提提141BRO先. . .

唔係唔俾生路佢,係要警剔下其他兄弟

小弟經常系果樹揾食,C兄請pm埋啦,怕乃野
ssp 收皮啦,由其鴨記個邊, 環境極差衰過公廁, 所以情願去第2d 區貴少少都好過
回復 生死相依 #20 的帖子

How to know.he is writer?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 21:36