東堡大戰SM女

簽到
名稱:東方皇堡
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟6點收工已急不及待趕去碼頭買個套票去馬交爽一爽,
由於見到眾多C-HING 玩主題都有唔錯既評價,所以就決定去東方皇堡試一試,
去到買套票既地方工作人員都有推薦去東堡玩AV,所以就介紹左個$23XX的套票俾我,
咁我都係想玩AV既所以就立即比錢就準備坐7點船出發,
到8點10分出到碼頭有個姐姐舉牌,咁我走埋去問係唔係去東方皇堡,
因為佢個牌寫住東昇集團,所以問下係唔係有車去東堡,
個姐姐就話可以去咁就帶左我去2樓等車,
上車後5分鐘唔浥就到左,上到4樓一出就有個男哥哥係度,我左望右望都見唔到有入口
跟住個哥哥就開門比我入,個門口做到同D牆一樣=.=
入到去就有D印尼姐姐係度換左衫就去沖涼,環境好新沖涼地方都好乾淨
沖完入去行過D水池不過就冇試直接行入休息室側邊有幾個囡囡係度,望落都幾好
之後坐低食D野就有個主任行過來講:老闆食完住野先一陣有個AV SHOW睇
過左大約半個鐘就有班囡囡行出來著住唔同既主題衫.....行左1個圈....之後就完左...可以揀女...
在場都有好多囡囡排晒係度,排排下主任話太多要出去泳池揀,睇左一輪可食用既都有7成
結果就揀左個全場最高佢話有1.8米既model工號 6001
囡囡笑落有一點害羞,這個我真喜歡,又高又甜...結果我卻選了SM的主題,
囡囡換衫出來就好似戰狼三百女主角咁....好有氣勢
入到房我被朦眼之後仲要鎖住...咩都睇唔到之後....個身突然好熱...原來係玩滴臘...
跟住仲要用條鞭鞭我,諗都諗唔到被人SM係咁,之後囡囡突然問我害怕了沒有,知錯了沒有...
呢個時候我好想笑..但丟就答佢我唔敢嘞唔好再打我啦,之後個囡囡係度笑...笑笑下就同我吹...
攪完一大輪先至解鎖同可以睇返野,之後囡囡就女上開始...個感覺好新鮮...可以好似戰狼三百
同囡囡大車輪一場,佢個BODY真係好好條腿超長,最後小弟推車完場!!

整體來講我會比90分,第一次玩AV好好玩
小弟第一次出REPORT 希望唔好介意我寫得唔好!!

回復 lggpro2 #1 的帖子

Sm 主題好似最正
回覆 讚好 不讚 使用道具

好似好好玩,但又驚會痛,點算好呢

係唔係全祖紀女女

回復 charring #4 的帖子

應該係,我見唔到有其他國家,主任都冇介紹

恭喜師兄玩得開心!
SM吾太啱我,如果下次再有機會去應該會試下女傭。

辛苦囉,感謝分享!

多謝師兄分享

多謝師兄東堡報告 SM被人滴蠟太重口味頂唔著,你個毛豆服務都算OK,恭喜你揾到個好囡囡。

回復 lggpro2 #5 的帖子

點都要sm 下,要快去

6001 記住啦!

謝謝師兄分享!恭喜盡興而歸!!

其實套票包啲咩?係咪全包了?

試過咁多主題~SM主題都係最正~

wo..真係好似好正,最緊要玩得開心

Nice report, av theme seems not bad, thanks for the report

多謝師兄分享~

多謝師兄報告,都係對其他主題有興趣啲

多謝師兄分享