[賽後報告] 馬麗莎和我拍Av片,深喉水簫,環保口爆獨龍深鑽,西水潮吹爽正

簽到
名稱: 瑪麗莎
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26605-深水埗-一樓一-瑪麗莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日休假就約佢相陪,準時上樓按鐘,入房囡囡好好笑容,對我熱情招呼,見到佢酥胸暴露波大羅翹,我口水流曬,細佬興奮到翩翩起舞,攬埋佢考到牌邊車邊摣波,好正!摣住又搓又啜,令我愛不釋手,爽到佢意亂情迷,幫我除衫同佢一起沖涼,鴛鴦戲水好銷魂,細心幫我沖洗幹淨,用對大波同我夾腸,痕到抽插不停,再黎水簫加冰火,冷熱交加,吹到條鳩硬到不能再硬,深喉吞棍正到我魂上九霄,興奮爆射,佢使出吸精妙法,刺激feel妙不可言。好過引!

到床上,擁住佢纏綿一番,搓揉對軟滑熱手嘅天然真波,邊奶錫lin頭邊撩個鮑魚仔,爽到佢出聲呻吟鮑魚噴水,騎住我瘋狂瀨啜顯盡姣樣,吹耳仔,錫linlin,用個水濕濕嘅淫西係緊磨擦我細佬,上不不停瀨錫,好能興奮,吞吐波仔,含住細佬深淺快慢吹奏,同我眼神交流,深喉磨,吹到條鳩好似支棍咁,爽到我無法再預,起身上套係緊大力吊插,爽到佢淫聲不斷淫水長流,轉女上男下,背住我好似打緊樁,坐吊到啪啪聲,爽到我砌翻佢後邊推車,摣住對大波鳩鳩推到盡,最後玩埋狗仔,興奮到拔槍除套俾佢含住深喉吞到口爆。真係爽​​!
好得good正靚女
回復 kaiche #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告

Thanks for sharing...
多謝師兄報告

聽大大這番經驗~我看我下次也要去瞜
多謝師兄分享報告
多謝師兄分享

Thank you for sharing !!!

正呀師兄,望完有反應,成熟性感,吸引人,個樣都幾姣下
多謝師兄分享
唔錯 多謝分享

多謝師兄推介
小弟上一次比佢口爆左,功夫一流
多謝師兄分享
人氣爆,是有原因的,多謝分享
多謝師兄分享!!!!
多謝師兄分享