[賽後報告] 36D豪乳陀地子君,享受完正dup骨,享受埋性愛,有相

名稱: 子君
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26297-太子-樓上骨-子君.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾日前打電話比陀地子君無機,尋日都在做野我又無時間等佢,今天卒之約到時間

到達女女開門胸前既肉球唔細順利入閘後,擁有一對36D豪乳,軟熟好手感全天然,呢個夠真材實料唔會假

例牌沖凉清潔,36D豪乳整個乳交柒,加送豪乳前後推,再醒次深喉式水中簫,搞到本身已經熱既身體熱上加熱

完後在骨床上等子君服侍,上得骨床就想試陀地手骨,對波絕對好波,手骨絕對靠雙手

雙手要有力先舒服,要有力首先要識發力,子君發力方法好有技巧,用陰柔力並非死力,而且滲透力好強,做到具有深層舒緩疲累既效果,dup到我全身鬆再推油

而推油技術更強之中強,強在可以於我全背回回來來、重重複複狂推二十多次,推到個背已經發熱,同樣地其他身體部位亦照顧周到,頸、手腳、腳根、屁股以至春袋,推到好興,大熱天時,想熱死人咩?

緊接用佢對肉球係我身上磨下磨下,錫Lin都錫得好舒服,不過小弟仲係鐘意玩女女既雪白豪乳,揸落去有彈性又夠份量,而且兩粒提子摔一摔就硬左

環保吹,深喉招呼,唔錯唔錯,帶套開插,子君好主動女上搖丫搖,之後係時候到我發揮啦

男上直插,都幾緊下,換狗仔百幾下,又再到女上,搖下搖下好舒服,今次速度快左好多,對豪乳不停咁擺動,視覺一流,最後KO左我,滿意既一次出精之旅
正~~~有機會我都想試試~~~
回復 colorsco #1 的帖子

How old is she
Thx

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
正來自: iPhone客戶端
好似幾好咁bor~
Thank you very much for sharing.
多謝分享牙~~~~~~
多謝師兄分享
Thanks for your sharing!
多謝師兄分享

Thank you for sharing !!!
豪乳 GD!有機會要試試先!謝謝ching report
謝謝CHING分享

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
有機會試試,多謝師兄分享
好正呀
幾好雙乳
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 13:12