[囡囡動向] Jacky~~~BM,水簫都做齊~~~好正呀~~~

簽到
名稱: Jacky
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/1290-炮台山-樓上骨-Jacky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Jacky有車牌,BM,水簫,環保吹,水簫時,佢真系會唔叫唔停

最正就系一邊吹一邊望下你個樣簡直剎死人,小弟當然唔會俾佢咁容易吹爆

所以抹乾身系床上等佢,好有女友FEEL ,笑淫淫圍住毛巾行出來,之後爬到我身上

女女先慢慢錫我,從耳仔兩邊開始,其間大家仲手多多亙摸對方 ,最正既緊系啜當當

同埋吹奏既時候,條脷不停打轉, 簡直系人生一大享受,攪到我不知幾爽,唔叫唔停

我再摸下妹妹,開始有水就叫佢拿拿聲帶套 ,先女上,都緊緊地再慢慢加快,越叫得來越大聲

之後轉狗仔反推,patpat都有d肉,拍拍聲搞到我引唔住出左, 比哂佢哈哈~
多謝師兄分享!!
Mix gal is great
多謝師兄分享
Thank you for your sharing!!!
Thanks very much for your sharing
靚身材good正靚女
多謝師兄分享
回復 playSSS #1 的帖子

Thank you for sharing !!!

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
nice photo thanks ching report
多謝師兄報告
多謝師兄報告

Nice, must go try try.
回復 handsup13 #2 的帖子

非常支持,加油!
靚身材good正 thx ching !!

looks attractive thanks for your report
多謝師兄分享,囡囡相頭好似幾唔錯
依個jacky隻腳真係無得頂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:12