[其他] 性病問題...

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

對唔住...麻煩各位ching解一解答我.....
小弟系7月9個日(無記錯)就走左去SSP
破處...非環吹,非環插...
但就好似系上個禮拜...JJ D邊邊肉位好痕...之後R損左...就一直都好痕
依家就成日feel到呢到痕個到痕....損左個D位好似甩皮同結蕉...就好似無生D咩既..(有毛姐住睇唔清楚)
痛就唔痛..系沖涼會拿....但就久吾久會好痕...
甘究竟我系咪中左野?...
可以去邊到check check佢?(我其實有爬文...見好多Ching話系油麻地個間...但好似話每日得15個籌...堅唔堅嫁?)
有冇私人醫生可以睇?幾錢到...過程系點同埋邊到有?
最重要有冇D隱蔽小小既....
唔好話我出黎玩又要驚...我都只系擔心會搞到屋企人....所以先甘驚...希望各位ching幫幫我...
有冇私人醫生可以睇?

高永文或李家仁,話係廣州小明介紹可打尖! (~^o^~)
唔係甘唔好彩呀?

唔想去公立,去呢間啦平平地又可以自己約時間

http://tinyurl.com/orjbmzh

依家D中學生真係呢
hoho74 發表於 2014-8-2 00:59
一個兒科一個骨科黎嫁WO CHING-.-

兒科咪啱囉,你小朋友嘛! (~^o^~)
懷疑你生癬
乜咁唔小心呀? 下次小心啲啦.
我都覺應該係生癬。
See a GP first.  It may be nothing major.
去睇皮膚科啦,走來問無用架
醫好先好再嫖。唔該
所有私家醫生都得普通野吳使自己嚇自己,睇左咪無事。來自: iPhone客戶端
油麻地好似有地方專睇呢類...
Hope healthy
問條撚咩  去睇醫生啦
破處好心食好d, 唔係揾深水埗阿毛
林洋 發表於 2014-8-2 03:13
破處好心食好d, 唔係揾深水埗阿毛

中學生邊有貢多錢食好D者
去油麻地社會衛生科睇啦,不記名,免费,順手可以驗血,最後一句,下次小心D!
中學生要去叫J破處真慘慘

想當年我中學已經破左幾個校花處  仲要全部系女家屋企破

檢討下啦

討論

無聊: 5.0 好假: 5.0
無聊: 5 好假: 5
吹大D丫發表於 2014-8-2 20:06
似生癬,去睇醫生最實際;

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:06