[手機/平版] 白色小米4 到手!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於本人長期系大陸做野,買小米變左好方便 ! E6 j% ~( f; t) U  \
個日系屋企等左好耐,順豐打比我就去接貨!
4 t  ?! C# N- R6 F: }$ u0 z2 j( _9 @& R) k. x+ R

簡約包裝

簡約包裝

' N% ^: f' B9 V) B( s8 |' d# T0 P4 {: Z! e( ^
7 T5 V( I2 O( Z6 w$ f2 r2 j9 r都係用翻一貫簡約得黎又結實嘅風格! 因為我用手機影。。像素唔好唔好怪我。。哈哈
/ Z( `1 o2 L, a' W/ p/ v2 x6 y 3.jpg ! S1 ^. R2 ~/ r  Q2 ~& X
# @* Q/ `! k( A- `1 {
2 q( R: R& N/ O) @/ S) j! d
6 Z/ q, ?& d* |. a% M$ ]1 d 5.jpg & }0 @: I. O: @# G( ]& q4 [% L

' e: E6 u+ f0 g 6.jpg 0 B; b9 J7 ]6 {5 E& ~

; C9 j0 p/ h6 l6 `% T金屬質感,比起前幾代個感覺好好多。
2 o% e: z( L  r0 s, @1 E! T. `& X8 A# x: r6 ~+ T/ b1 G" W
# V: s8 H' E# E# a5 y  _" N6 c左下角嘅叉電位置方便玩住叉,而且各喇叭感覺比前幾代又好大量嘅提升
. Z7 C% v! H, n  |% U 8.jpg
$ w; Z, i3 z+ G2 }  Q2 ^" M- f就甘放系到都無問題2 I8 m% G/ C% i' e* S2 B* L
9.jpg 6 W1 K% I0 M' T

|, n4 _3 J* [  W1 K 10.jpg 雖然未用V6, 但係都就快出,唔緊要!
% w* y  `" s& f) ^今次雖然都有D 抄嘅感覺,但係我覺得比以前都有所提升, 希望未來越來越好啦5 K: N: u) j8 H# `% W% Q
幾靚仔!港行貨出㑹買
回覆 讚好 不讚 使用道具

白色都真係幾靚仔

回復 ask12 #3 的帖子
, ]8 w4 i& W) Z% W. o/ x5 Y& s# I1 t  \" k3 I( A/ ?
不過唔知幾時出先麻煩。。。

真係幾靚,但好難先買到

/ i. S) E' U/ X, h$ @* m6 {* n* R

( x. D# W: o5 D唔望最下面粒*HOME*, 以為係iphone

回復 skype #6 的帖子3 V9 R. t) ^( z7 @' ?

% N' k6 Y, A  Z6 H& `; ^! W6 V. g. q真系抄到好足。哈哈

望側邊好似膠膠地咁

不錯喔 挺有質感的!!!

好吸引,有黑色更好,希望早D有得賣

正呀....可惜港行4G版年尾至有得賣

新玩具好正

貢似i窿

好似iphone,D掣唔同左之外,後面可能都似

daddydaddyfoxx 發表於 2014-8-2 01:53 . i7 q" I6 C; R+ P0 X! g0 u
由於本人長期系大陸做野,買小米變左好方便
' \3 G' U0 k2 \. H5 u個日系屋企等左好耐,順豐打比我就去接貨!

. M. J! {8 ]( `* a" U噢, 一睇就知好似I記喎

回復 daddydaddyfoxx #1 的帖子
( t* O# [) n& P: F0 W1 I: P7 e$ o! I1 t' r8 {7 V
我都排緊隊

I still waiting for the iphone6

又係幾型喎

如果小米4全網通即買

looks like iphone wor =.=- {7 ~) ]9 \$ }/ x7 f  I4 u1 z
99%