[唱K-GF] 高官以外的另一個好選擇 "鳳城"

Thxforshare
吹水唔抹咀,金多港你揾到飄飄?切條J俾你
回復 狂徒 #3 的帖子

師兄, 刨吓文好喎, 我咪講左搵唔到羅, 何來吹水呢
winterlam 發表於 2014-8-13 16:20

咁你上金多港開名飄飄
Keeper点答你
winterlam 發表於 2014-8-13 16:20

你梗係揾唔到,飄飄根本唔係喺金多港返工
高官雖然怪獸多
但我又5覺指壓囡囡質素高過高官堝
相頭可以講見人見誌
但淨計囡囡平均年紀
起碼後生指壓囡囡3-5年啦
回復 midstar #6 的帖子

條友原文係咁

上星期清晨兩點半細佬突然好痕 , 忍唔住都搭小巴出去旺角出火, 落車去到旺角"金多港"開名找飄飄(網上師兄讚口不絕)收左工, 打左兩件怪獸彈鐘走人,

Keeper話飄飄收左工, 跟住帶兩件怪獸睇鐘, 我當然係彈走佢, 跟住速逃啦
回復 midstar #8 的帖子

絕對認同師兄講, K壓平均質素係好過指壓, 不過就我個人覺得, 當高官無好野既時候, 去鳳城都係一個選擇
winterlam 發表於 2014-8-13 18:05

Keeper話飄飄收左工, 跟住帶兩件怪獸睇鐘, 我當然係彈走佢, 跟住速逃啦

笑你 on9 又怕你嬲 http://141hongkong.com/thread-1363810-1-1.html
回復 winterlam #1 的帖子

其實都係介紹多一個選擇比大家, 都唔明D師兄點解咁七要咬文嚼字, 唔鐘意咪去羅
winterlam 發表於 2014-8-13 18:05

作文前唔該先備好課
Thank you for your sharing
winterlam 發表於 2014-8-13 18:21

其實都係介紹多一個選擇比大家, 都唔明D師兄點解咁七要咬文嚼字, 唔鐘意咪去羅

我信你經歷
不過金多港囡囡用 no
怡春菀係太子
咁都攪錯好笑啫
winterlam 發表於 2014-8-13 18:21

仲有5知你知5知
第二個台有個鳳城fans
有好多ching 都5 like佢行為
所以有陌生人出鳳城report
都會打咗折扣
高官真係有幾年冇去過

winterlam兄,可能太夜,你摸錯地方了,飄飄係怡春園上班,上星期佢來M,全星期都放假,
第二,金多港唔用名,用號碼.最後,你講得無錯,水餃店啲女係得既.
回復 midstar #17 的帖子

midstar兄,隔離台有好多鳳城fans,
你講邊講呀!但撇開呢樣,鳳城啲女部分真係幾索
自己去過鳳城2/3次,感覺麻麻~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:18