PINK宇都宮 "管"式精pink E級極美乳 長腿AV無敵身材 服務200%勁

火.. [複製鏈接]
身份保密
身份保密  發表於 2014-8-18 15:44:26 |閱讀模式
名稱: Pink 雨都宮
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/2102-尖沙咀-美少女-Pink雨都宮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

身材好有線條、有長腿幼腰極品美乳、近乎完美體型
全身走肥、24"幼腰 高挑大波、E級美乳完美無暇、仲要pink lin
正宗管式、有SN式波推水蕉漫游吹耳仔甚至口爆、用利刮沙你試過未、可以同細妹玩雙飛、極好感情
真正瘦底大波、加埋「管式」、唔食枉為男人

過程
入房,唔駛破冰,好熱情,幫除晒
前後侍浴,有波D馬沙慈,幾爽,水蕭冇要求但主動黎了
床上好有GFF,加上大波彈彈下,未幫我環吹錫lin啜袋已經搞到我硬晒
全程好放好投入,車住黎做,做完仲夾兩野先比我出黎,幫我除埋膠,好細心

AGENT話有管式SN王牌新女到港,幫我一早落左BOOKING,我係酒店附近等收CALL就上房。入房見到真人,五官標緻眼大大好笑容好招呼 ,亦好有禮貌,佢見我猶豫了一會,佢好有客氣同我講話「你坐坐先啦。」我唔係猶豫,只係佢心口個條事業線吸引住我既眼球而已,女女岩就幾岩FEEL,我真係好冧,畢竟真正「管式」買少見少,仲要咁有heart咁好態度、報鐘先。女女淫眼望住我,話一定令我稱心滿意。女女攬住我、錫左我一啖 ,我當場硬晒,但好戲在後頭,冇幾耐就發生化學反應,車左下,好濕好潤,好耐未試過未熱身就咁激,女女真係好投入,之後清醒翻少少,佢幫我除衫,掛起D衫,然後拖住我去更衣沐浴。

沖涼好細心,一邊沖涼一邊同我閒話家常,宇都宮原來係情豆初開 ,傾傾下,我「哎呀」一聲,女女成個身貼埋黎,我以為佢滑倒,原來唔係,佢只係幫我波推,FEEL到佢幾有HEART,跟住企圖幫我水蕭,我驚一陣個花灑整濕佢個頭,所以佢吹左幾下我就叫佢停,當然另一原因係佢功夫好得,差D吹爆小弟弟,如果係洗手間就射左就會錯過好多野架啦!幫我細心抹完身之後,又拖住我上床,跟住同我講左句野,我冧晒,好耐冇試過咁有高水平服務既SN妹

係床上,我好舒服咁躺著,我任由佢係我身上奶,佢條脷由耳仔邊、頸、一路掃到我乳頭、又啜又奶左成分幾鐘、我呢PART特別敏感叫佢長時間少少,我下面已經硬到不行,不過佢堅持要幫我完成晒成個SERVICE,由LIN一路掃到肚臍、再落三角黑森林、再奶同啜荔枝,最後當然有環保吹奏,功夫亦係上乘,仲識表演深喉特技,我頂唔順同又唔想咁快玩完,拔出小弟弟並拎起個電話要加鐘,第一炮就放心口爆左,幼幼技術就咁好,唔簡單。之後要再考女女騎乘功力,pink宇都宮確係一位好騎師 ,做愛投入而自然,佢有FEEL時我亦有FEEL,一開始含蓄輕聲咁叫、之後越做越激叫聲亦漸漸變得放,就算係扮都叫做交到戲,當然以我經驗佢個高潮是真的,至少都震得幾快下,佢高潮之後出現矛盾,點解呢? 佢一方面唔想我咁快射,因為黎左一次就想黎第二次,但另一方面,佢話我射個刻之前龜頭是最大、佢最ENJOY的,所以最後我因為時間關係都係速速俾晒佢,個刻真係我又歎時佢又歎 。

之後當然係沖涼洗白白,跟住幫我抹身同穿衣,好好態度。我放低左家用,PINK宇都宮妹妹好有gff,臨走時我地黎左個GOOD BYE KISS,成個放工偷跳過程完滿結束,回味無窮,果然係AGENT力薦既新pink

有超靚SHAPE既E級波、幼腰、長腿、瘦底大波仲有SN管式、冇得輸、唔係唔食雅?

已經MARK左返食時間

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

樣子5錯,可以一試
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

迷人的咪咪啊!!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

對波真係好惦...........謝謝大大
好野一定要推

回帖獎勵 +1 元錢

條囡掂喎,好想直呀~

回帖獎勵 +1 元錢

不錯不錯,多謝師兄分享!

回帖獎勵 +1 元錢

莞式係咪2Q架?

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡好掂啊

回帖獎勵 +1 元錢

可以同細妹玩雙飛、極好感情!一個打 2 個!

回帖獎勵 +1 元錢

有上有下,有前有後,正妹!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝CHING分享

回帖獎勵 +1 元錢

I want to make love with her.

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

唔錯唔錯

回帖獎勵 +1 元錢

Nice pat pat

回帖獎勵 +1 元錢

我睇到PINK PINK地~!!
多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

呢條女都幾好咁喎