[美少女] 有C兄夠膽食高質素港女嗎?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

141 網上有好多1500起既港女(學生? 空姐!!!!)

但無圖無真相, 有人真係食過? 真係高質素?

BTW, 你地去HOTEL 會自備架撐嗎?
之前爬文, 見過要自備:
1) 家用沐浴乳
2) 套套
3) 毛巾

等等....
真系不敢试,但是就算有c兄分享卑你就一定信得过?好多写手
咁不如自己搵援交? 又有相睇,nk又可以慢慢揀
真係仲有高質港女咩!
唔關有冇膽事
係值唔值問題
有膽食但冇錢
真嘅唔係呢个價錢 假嘅唔使呢个價錢

141 網上有好多1500起既港女(學生? 空姐!!!!)   曾經試過一次,一般港女樣貌身材。

但無圖無真相, 有人真係食過? 真係高質素?  冇服務質素見人見智,十分求奇上套吹簫幾下,                           BTW, 你地去HOTEL 會自備架撐嗎?   自備袋袋,比錢就R小費,絕不會番食港女,除非中六合彩,要食好既港女。
之前爬文, 見過要自備:
1) 家用沐浴乳
2) 套套
3) 毛巾

C兄去旅行會否自備?

1.) 視乎家中老虎是否敏感啦, 有啲會發現你用了別的沐浴液
2.) 出來玩隨身帶備冇壞, 見到囡囡啲套規規哋咪用私伙(見過有一樓一囡囡用家計會送的)
3.) 我覺得最緊要唔好用囡囡啲毛巾抺J啦
你俾錢我去試 冇話夠唔夠膽
回復 deathryuk #10 的帖子

同感,有人出錢咪去試
咁煩, 不如去直上141 好過. $1500 差唔多食到4餐.
小二 發表於 2014-8-22 16:25
回復 deathryuk #10 的帖子

同感,有人出錢咪去試
一樣,有錢就唔區來自: iPhone客戶端
太貴,唔會試
多數係深圳、廣東黎左幾年既陀北
回復 ken556 #1 的帖子

其實洗乜分乜女,最重要合自己心水。
好似去酒店食D唔知乜嘢芝士,有唔合自己囗味,不如去間合自己囗味菜。
咁煩上141睇啱入閘仲好。
1500??
睇下你要服務/女女技術/樣/身材,如果黑口黑面,高質FREE都唔多起到啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:49