2日走過澳門性地 (金池團吹 + D1) Day2 D1

簽到
名稱:D1
場所種類:桑拿
消費:$1500~$1999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

工作繁重 加上條女睇得緊 今日先偷到小小時間出po 等咁耐唔好意思呀各Ching
接返上個day1 http://141hongkong.com/thread-1370102-1-1.html

Day2係酒店check out 完就開始 又帶永成落沙圈行下先 乜都有 不過1500 30-45mins真係冇乜感覺

跟手去左街市樓上食野 強烈推薦!!! 大滿足後呢個老友算唔話得 陪我周圍行順便做野 仲去埋官也街果邊做野 之後食埋個新好利先 又係正那到爆  沿途兩兄弟不停回味琴晚經歷既野
我:爭d1 東方 東堡 出名既就全制霸
永成:咁堅
我:不如陣間去埋 橫掂仲有時間 不過冇套票-.-
永成:照去囉
就係永成呢句我地就出發 搭的士既Ching留意 新馬路底轉左落過對面就好 唔係u turn塞車塞到爆
一去到問一問冇套票$1690

一開lip門好多女坐哂係度 原來係泰國果d 經理安排下坐低飲杯野食支煙慢慢揀 可食用超過7-8成 不過當咁多條女望住你既時候 又陰陰咀笑 感覺好似佢地揀緊我地咁 其中有幾個祖記幾靚都陰陰咀望住我笑 有個好似李冰冰 仲好串咁q住手望我 想揀都有d hold住先

但一心黎係諗住玩泰泰或者越記 都係果句 鐘意服務麻 叫左經理叫個後排既泰泰起身比我睇 呢個時候李冰冰又再望我, 我心諗就試下你啦, 我要破冰!!!同經理講我要轉前排個祖記, 經理話你轉得咁快既, 跟你唔到喎.

終於找左數就埋去同囡囡坐陣, 飲杯野談下心等房. 之前有ching話唔好加錢轉大房, 寧願等係岩既, 因為細房已經好大. 加上等果陣可以同女女吹下水感覺好好. 永成亦揀左個可愛型剛到既祖記, 一人一邊同女吹水. 呢個時候, 李冰冰一開聲. 咦? 仆你個街張柏芝黎架喂! 真係唯一扣左分既地方. 不過佢真係好nice. 完全同佢冇冷場. 又講下我18既經歷, 佢都話唔掂.

入房後冰冰去較水, 我就休息陣. 仍然不停吹水. 有講話呢度既泰泰或越記2Q既話300或者會唔洗錢. 祖記就500, 冇計. 岩我地香港人口味, 扺你既. 我又有講頭先爭D因為佢串揀左個泰泰. 佢話唔係串呀, 係因為客人有望佢地就會望返個客笑, 因為覺得被揀既機會會大D, 至於Q手係因為轉左新制服又要係前排, 坐低會有肚腩. 我話完全唔覺你肥囉-.- 之後肉帛相見後試車. 貨櫃車? 正呀!!! 然後個大浴缸玩, 係咁BM, 又塊面BM落到腳板或, 好撚正! 又車. 跟手坐係浴缸邊起勢咁吹, 口技一流(成個過程除左要用既既時間都係傾緊計. 連抹身果陣都係.

上床後, 冰冰笑笑口話我地唔應該再傾拿掛. 我話係啦, 哈哈. 之後都係果D. 車到咀都甩埋, 錫全身, 揸下個波, 肯定有C-D, 又吹, 有撚HIGH上套就插. 4個POST之後揸係個波狂插, 又放手, 見到個波好撚FING得, 真係好撚大 , 終於頂唔順交貨.

之後既時間我地攬住繼續傾左陣計, 我跟手都有叫女轉下場, 實好紅. 佢話依家轉左地方少左好多人. 之後沖個涼就走人. 佢真係好有GFF. 好懷念.

同永成返酒店拎返D野就去碼頭返香港

企係碼頭出面食支煙既時候, 真係好大丈夫, 好唏噓, 因為準備結束淫賤行動, 要返去。
永成: 你真係唔好衰呀, 你係我地既龍頭.
我: 唔好咁講, 大家FD出黎玩姐(但我明白, 好多新野都係我搵出黎, 所以我知我有責任唔可以衰)

永成總結: 金池玩法95分 女90分 場地85分, D1玩法65分 女90分 場地75分 (因為第1次係金池所以較高, 不過佢條女真係正)
我: 金池玩法95分 女70分 場地70分, D1玩法65分 女95分 場地90分

最後總結: 時間多既話去金池真係好多, 多野玩有野食有得HEA. 時間少真係去D1會好D, 不過時間少而$1690真係有D貴. 只係靚過香港HG泰泰小小. 未必會再去. 不過好掛住冰冰.

最後, 我地計劃緊下個月既東龍套票. 或者會係同永成短期內去馬交既最後一擊, 到時再報告, 多謝收睇.
回復 Ling128 #1 的帖子

多謝用心色交
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

非常實用,感謝!!!

玩得儘興。。。

Ling ching,

Support your D1 report~Glad you had fun!

CH

祝願師兄盡快完成全制霸

祝師兄可以快一點全制霸

Happy to know Ching find a nice Chins service in D1 normally it was very few compare to Vet or Tai

great report...my friend also said Gum Chi is worth the money

師兄破冰成功WO!!

Macau is still the heaven for men!

btw. Ching, what is the term "香港HG" stands for?

多謝師兄分享

super2006 發表於 2014-8-21 00:16
Macau is still the heaven for men!

btw. Ching, what is the term "香港HG" stands for?

酒店女 hotel girl

難得祖記都有好服務

谢谢楼主分享!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄用心分享,有老友同行同淫先至正