[吹水] 只dup, 唔出火

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去樓上骨, 有無師兄會只按摩而唔出火?
有時好累, 只想dup個靚骨, 有個囡囡陪下
會唔會覺得唔抵?
定係會去搵個正骨?
我有淨dup的師傅。
回復 Chung_KS #2 的帖子

邊區?
最好tst
多謝師兄分享
回復 dead_dog #1 的帖子

Tst FL  Amy淨dup80分鐘$400算經濟又好功夫。
回復 Chung_KS #4 的帖子

Thanks ching
But I prefer a younger girl, hehe~~
chunman2008 發表於 2014-8-20 16:50
回復 dead_dog #1 的帖子

Tst FL  Amy淨dup80分鐘$400算經濟又好功夫。

絕對認同;腿功利害。。
回復 chunman2008 #6 的帖子

It's great to hear that she provides up to 80mins services!!
Thanks ching
有  我識個專做替工有全套,有淨揼  有時淨係揼下都幾舒服呀
How old is amy
Thx
好累就直接去正骨啦
有時都會,主要睇下自己當日精神。試過3、4個鐘剩dup。遇著dup得好既技師,出火時間都唔想浪費。
I heard the girls themselves go to Jordan/MK to find some aunties to dup
試過有d齋dup都要收埋飛機錢,好過份,好貪心。
stevepang 發表於 2014-8-20 22:19
試過有d齋dup都要收埋飛機錢,好過份,好貪心。

如果技師餐牌最低消費係dup+hj但師兄你選擇剩dup,咁係師兄你自己既事。唔通你去搵一仔唔要吹蕭,囡囡又要收少啲
打狗兵團 發表於 2014-8-20 22:34
如果技師餐牌最低消費係dup+hj但師兄你選擇剩dup,咁係師兄你自己既事。唔通你去搵一仔唔要吹蕭,囡囡又要收少啲

絕對認同師兄講法、現今USB最低服務是按摩+HJ。印象中好似冇齌dup
cathew33 發表於 2014-8-20 22:59
絕對認同師兄講法、現今USB最低服務是按摩+HJ。印象中好似冇齌dup

我睇資料庫都見到有,不過收費不低。可惜本人負擔唔起。
齌dup有咩好推介?
師兄筆直幾多...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:58