[其他] 喜愛環吹的風險(椰仔)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔通出得黎'玩',真係遇左要還?
不嬲去開141就係非環吹,點知衰左係某條女度. 當初去第一次都係非環吹,
到第二次再搵佢,電約,佢就開始幫我增值環吹,野野深喉,爽爆,如是著搵左3,4次.
某次之後隔左幾日就中左招(紅+痕+粒粒),睇醫生確定係中左椰仔. 食藥+搽Exoderil.
事隔幾個月,粒粒仲未退. 想去衛生署睇但只有日間,時間難就.

各位brother,請問如果自己去買藥膏搽(網上check過用疣定寧),okay嗎?

還有一事請教,病毒由條女經口交傳比我細佬, 如果第二條女幫我環吹, 會傳比佢嗎?
有無所謂的感染機會率? (因為我怕害左人)

謝謝大家~
疣定寧不能 E 斷尾, 要用冷凍.
生響邊度?
師兄真系慘,印象中椰仔好似冇得斷尾來自: iPhone客戶端
你确定是环吹出事?不系没带套?
Good luck Ching... Good reminder to all of us too
應該係含損左條野。。之後直接sent比你來自: iPhone客戶端
回復 花博仔 #1 的帖子

請問大哥粒粒生係邊?
另外去睇政府,好似唔至日間有。
椰仔通常唔會幾日就已經發出嚟㗎!
死啦,HG實係環吹架WOR
師兄真系慘
邊條女 等大家小心下
断不到尾的,一番发便搽药好了。以後记住带套,有伤囗受其他性病感染机会很大的。问医生怎樣预防传染家人。
Ching 們都安全至上
過番膠
有歭真係唔驚得咁多
師兄可唔可以講係邊個女女, 等大家小心D 都好呀, 謝謝!!
回復 chojack #9 的帖子

你可以叫佢帶套的嘛.
回復 newpatpat #2 的帖子

我知道,就算冷凍一樣只是治標.
細路環位
回復 lx822 #4 的帖子

肯定. 醫生亦都認同.
HPV冇得斷尾 ching注意休息 唔好太大壓力 抵抗力高D會少復發
回復 花博仔 #1 的帖子

怕害咗人
師兄你去睇醫生唔問醫生,走嚟大街問
好大疑點喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 19:29