[囡囡推介] 雪兒水中簫,DUP骨正宗,环保吹奏橫簫直笛,粉红靓鲍冇異味

簽到
名稱: 雪兒
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/2577-深水埗-樓上骨-雪兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

細佬近排痕痕地,今日行去SSP搵食,係219號見雪兒OK靚,皮膚白滑,身材幾高,最吸引就係佢嘅女人味(氣質高貴大方)胸前36D車燈,睇到流口水,細佬開始有D硬,!心唸今次真係要屌到夠先得.
入閘見房間整潔,雪兒講野細細聲,好溫柔嘅叫一聲親愛的,一身都酸麻酸麻,有觸電Feel,雪兒幫我校好水,一齊鴛鴦浴,浴室沖涼洗得乾乾淨淨...一邊波推一邊沖...好溫柔咁玩我細佬,水蕭由淺入深係咁吹.好有女朋友feel
上床正式揼骨,佢先問受唔受得力,我話係好受力個種,DUP左一陣,覺得手勢都幾好,一路傾計一路DUP,佢都幾好傾,佢指力夠,而且好正宗,穴位亦準,到推油,手掌手爭齊用,由肩直推腰,主力重複推肩,背,腰位,力水keep住,之後推patpat,大腿小腿,轉正面推埋肚,推得好落力,推到我好舒服!果然夠專業.跟住就rpp啦,雙手運用指尖,溫柔,r袋袋,騷騷麻麻,撩下龜頭,有觸電感,
跟住來到重頭戲囡囡先用條利慢慢到lin頭又會啜下..慢慢落到龜頭又會奶下袋...最令我驚訝係佢含住個時會望住你、搞到好有AV feel,眼神好姣.
佢吹咗幾分鐘..我示意要雪兒玩69式,佢怕怕地羞轉個PAT PAT過黎....架生特別新淨.鮑魚彈性到好高.顏色好粉嫩.冇異味.是為一等鮑也!!! 我忍唔住了,奶左落去,開始時奶下佢既鮑魚邊,跟住到核心...雪兒個屁股亦都愈隊愈埋.明顯FEEL到佢好爽!!水份與此同時亦都流左好多出黎,大家FEEL到差唔多,即刻帶套去馬,先係男上,插得一陣囡囡叫得好犀利,
我怕爆,停停先,就換9仔,9仔插到大家都爽,最後變番男上,雙腳放起搏頭度,狂插,妹妹真係好緊,囡囡又叫得鬼撚咁大聲最後細佬向妹妹投咗降. 好爽,好刺激...
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

very good!!!

多謝師兄分享

回復 kaiche #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告

個西好像很好

多謝師兄分享

回復 kaiche #1 的帖子

Thank you for sharing !!!

love hair

好多毛個妹妹

張相有任屌feel><感謝大人分享

多謝師兄用心的分享.

多謝師兄分享

Thank you for your sharing.

Thank you for sharing !!!

多謝師兄分享