[囡囡推介] 蘇小小樣靚身材正!大奶好揸好玩,西西嫩窄緊緻,射到好陶醉,享受! !

簽到
名稱: 蘇小小
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/26071-荃灣-樓上骨-蘇小小.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日放假,電約朋友食過讚好再介紹給小弟去食的蘇小小,約3點,準時到,準時入,蘇小小身材同廣告相一樣咁fit,先招呼我入去,間房乾淨,環境舒適,令我特別有mood,

女女攬住我就熱情似火緊玩錫錫,隻手仲不停搞我細佬,仲扭埋腰學MJ嘅絕招震抖MM黎誘惑我。又搞笑又姣婆,話佢姣到出汁,真係一D冇講錯,都係鴛鴦浴洗埋白白先!雪白大乳前後做Body、乳交加水中環保簫,想唔high都唔得!

上床,用條脷漫遊身體各部分:頸,心口,背脊,手手腳腳,痕痕地不過好過癮, high到爆, 跟住環保吹,吹過程有眼神交流,口技亦都一流,有深喉,有節奏,有耐性,好正好爽, 感受得到蘇小小非泛泛之輩,吹功深厚.

我又鍚下佢對波,巢下妹妹好多水,示意佢上套先男上極致柔軟來回抽動,每一次都係咁奇妙,真係舒服到暈。姿勢優美,好睇好插,正位抱腿、M字腿,一字腿,交叉腿,正啊。

後入式,分腿,合併腿,單飛腿,托股,享受啊~~正位抱腿最後衝刺,頂到啪啪聲響,隨住強烈抽搐打震,射到好陶醉。

試後感:囡囡好肉緊捉住我係咁車, 做幾個姿勢都好配合冇黑面, 仲話同我做好舒服(睇佢表情同表現就知佢好享受), 事後含情脈脈望下我又車左陣!
多謝師兄分享
支持分享報告
多謝師兄分享
回復 haiji #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
係咪真係咁正架

Thank you for sharing !!!

Nice tits, thank you!
多謝CHING分享 thanks for sharing
多謝師兄分享

Thank you for your sharing.
回復 kkdeedee #2 的帖子

大對奶,玩爆我,好享受。
回復 galexplorer #6 的帖子

大奶玩夾腸仔,正。
好像可以一試,地點遠不

多謝師兄分享
性感誘惑真人相報告
好似好出名 看來可以一試!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 09:28