[唱K-GF] 新浪漫-小飛兒報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

失戀近3個月,比班淫朋濺友推介下,上星期六預約新x漫小飛兒 1:15。上到去,小飛兒工作中,要等25分鐘。人紅多客,無法啦!於是等。

13:15等到 13:40,期間坐在大堂‧見到不少師兄放工到來。一時之間,人山人海。見到“冬冬忙過不停,飯都無得食,辛苦了…..!一會兒,冬冬引領我到樓下房間,見小飛兒出閘,OK喎,就入閘準備,等左1分鐘小飛兒拍門進來。

一個嬌小玲瓏、身材FIT、樣子OK的後生女女好有禮貌對我說:HI你好,跟住她開始幫我解甲,之後一起進入浴室。佢先入浴室試水溫(好細心),開始幫我洗白白(有BM,由於小弟是初次出來玩,不大喜歡環保吹,所以沒有水蕭)。

到上床玩,女女開始錫我 lin lin,之後到全身,幾分鐘之後,她說帶袋袋,吹了3-4分鐘,感覺有點不對勁,於是叫停!然後開始女上男下,她插得好深,不停叫不停搖,我開始玩弄她的小肉球( 雖然唔係好大,不過幾好手感 ),之後我反守為攻轉男上女下,感覺到她的妹妹開始收緊,我就開TURBO,3,4分鐘左右我到達高潮。

完事之後一起沖涼,再返到上床休息。在吹水期間,言談中得知她的故事,(什麼故事,自己問小飛兒啦…..!)小弟十分同情和欣賞小飛兒。不經不覺,電詁響起。時間過得真係快,又係時候講 bye bye。

總結:
身材:8分 ( 幾正,走肥,細波但好手感 )
樣貌:8分 ( 幾靚,素顏加分 )
笑容:7分 ( 開頭比較 cool)
服務:8分 ( 好配合,全自動波 )
(10分滿分 )
$320早餐如此服務,超超值啦。
謝謝ching報告,正想搵新場玩下
多謝師兄分享
多謝分享!
多謝師兄分享
謝謝ching用心報告
Thank you for sharing!
回復 cricklau369963 #1 的帖子

thx a lot for ching report
Thank you for your sharing
Thank you for your sharing!!
好似几好得閒去試下。來自: iPhone客戶端
Thanks Ching for real reports. We need more real reportrs
多謝報告
多謝師兄誠意的分享.
多謝分享
Where is the place, ching.
回復 tommy2oo5 #3 的帖子

謝謝報告。
多謝c兄分享!
ching, is she the same 小飛兒 in 金來閣 before?
工作關係,好難食到早餐 LU

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 20:03