[吹水] 痴痴地既搵女心理測驗! 夠痴缐既至好入! 正常人請勿進入!

10011 元錢 回覆本帖可獲得 141 元錢獎勵! 每人限 1 次

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以下測驗會問大家2條假設性的問題?請大家以真心回答
以下問題之內容全為本人之真實經歷 (當然係加埋我既幻想喇!)

登錄/註冊後可看大圖

好! 問題開始:
1:當你9痕去搵囡囡(不論1仔,USB定HG)開門時你見到以下那種女你會入閘
1,

登錄/註冊後可看大圖

樣子一般冇咩身材但個樣勁淫!太子$400
2,

登錄/註冊後可看大圖

後生好似有D波,但未必服務好既!銅鑼灣$600
3,

登錄/註冊後可看大圖

中女睇落好波,但好似人工!又未必有服務!元朗$380
4,

登錄/註冊後可看大圖

中女有波,可能幾好服務!深水涉$380

當請問你地會入邊個?

但當你滿心歡喜入到去之後!佢呢樣又唔俾個樣又唔俾(莫講話車,連摸西同喳波都話唔得 )

登錄/註冊後可看大圖

用晒太極推手

問題2來了
你地當時內心會有以下的那種想法?
1,

登錄/註冊後可看大圖

即場爆粗跳九佢
2,

登錄/註冊後可看大圖

快快脆搞掂俾錢走人,然後出去浪住黎dom
3,

登錄/註冊後可看大圖

返屋企開post寫衰佢
4,

登錄/註冊後可看大圖

幻想開拖打鑊佢

問題2之答案全屬幻想和搞笑的,請大家不要學習和當真
點解我會開這帖
原因係我眼見呢排"搵女手冊"多左好多(膠帖)令到呢度好似變左"搵笨手冊"咁
如果有c hing不論新舊有任何問題或有趣的事,都可以來和大家分享或痴缐-下
根本就無需理會或相信那些"膠帖"的

登錄/註冊後可看大圖

鳴謝我的一位朋友借圖一用!

補充內容 (2014-8-24 10:09):
暫時汰泥!大多數c hing刀係揀1同2既!
請各位c hing留意!!!!
禾之後就會分開公報測驗1同2的心理分析結果的!
參加左的c hing可以之後返來汰下結果!

補充內容 (2014-8-24 16:41):
巧現在公布玩左第一題1~4的心理分析結果:
1:證明乃係一個非常正常的淫棍(出得來玩緊係玩件淫架喇!唔淫不如返歸砌c子!

補充內容 (2014-8-24 16:48):
2:證明乃係一個虛榮的淫(5理服務只要靚同後生!這樣做不夠實際)
3:選這的是比較求其(或許有D自欺欺人,衰左刀一定5敢同淫講)

補充內容 (2014-8-24 16:51):
4:選這的為人比較懂精打細算(較為容易滿足,就算直得不巧刀很小會動氣,最多下次沒交易)

補充內容 (2014-8-24 17:04):
而家公布Q2   1~4的分析答案了

1:乃是一個不平則鳴的人(但太直有時雙方刀會痛苦的)
2:乃是一個比軟厚道的人(但好易俾人覺得好呃的感覺)

補充內容 (2014-8-24 17:09):
3:乃是一個記仇的人(太記仇辛苦的只有自己啊!小心!)
4:乃是一個滿身不滿的人(請記住放下方能自在!幻想好喇!千祈不能對任何人使用暴力啊!

回帖獎勵 +141 元錢

樣子一般冇咩身材但個樣勁淫!太子$400,快快脆搞掂俾錢走人,然後出去浪住黎do+ 幻想開拖打鑊佢.                   呢排"搵女手冊"多左好很多(膠帖),希望過多幾日開學後回復正常
回覆 讚好 不讚 使用道具

男人之痛!

問題1.......1
問題2........2

chunman2008 發表於 2014-8-24 02:11
樣子一般冇咩身材但個樣勁淫!太子$400,快快脆搞掂俾錢走人,然後出去浪住黎do+ 幻想開拖打鑊佢.             ...

禾就2 同埋2

Q1# 1.樣子一般冇咩身材但個樣勁淫!太子$400
Q2# 2.快快脆搞掂俾錢走人,然後出去浪住黎dom

下星期開學啦, 應該會正常番少少...

可能會搵4, 跟住第二條問題我直頭試過唔做行番出黎.

黑崎一護 發表於 2014-8-24 02:02
以下問題之內容全為本人之真實經歷 ( ...

1同2啦,9痕都系想出野,做完达到目的,以后唔再搵佢

都係1同2
去搵1仔, 服務行先, 雖然有機會中伏
好又一餐, 唔好又一餐, 最多下次唔搵

返屋企開post寫衰佢

問題一 - 2
問題二 - 2

sundayman 發表於 2014-8-24 02:46
Q1# 1.樣子一般冇咩身材但個樣勁淫!太子$400
Q2# 2.快快脆搞掂俾錢走人,然後出去浪住黎dom

似乎大多數淫刀係揀1 加2

hkgman74 發表於 2014-8-24 02:48
可能會搵4, 跟住第二條問題我直頭試過唔做行番出黎.

口甘悲慘

Joker-JQK 發表於 2014-8-24 03:50

返屋企開post寫衰佢

乃"甘毒既

我會揀1&2
當自己唔好彩,下次努力啦!!!!

1=>2
2=>1

問題1.......2 (比较看重眼睛的享受)
問題2........3 (9成预左, 大丈夫, 自己决定自己负责!)

I will choose 1 and then 2

黑崎一護 發表於 2014-8-24 02:02
以下問題之內容全為本人之真實經歷 ( ...

Q1 ----> 2
Q2 ----> 2

回復 黑崎一護 #1 的帖子

問題1-4
問題2-2